Péli Nikoletta (FIDESZ): Gyalázatos, amit a soproni MSZP tett

A mai MSZP sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált Péli Nikoletta (FIDESZ) felelevenítve a múltat valamint röviden kitért  az idei esztendő kitűzött családtámogatási, otthonteremtési céljaira is.

Az MSZP görcsös igyekezetében próbál mindenbe belekapaszkodni, amivel a FIDESZ-t támadni tudja. Ebben nem zavarják a tények sem. Nehéz elfelejteni azt az országrombolást, amelyet a szocialisták véghezvittek. Ennek egyik következménye volt az, hogy kiszolgálták a multikat és a bankokat, engedték egekbe szökni a rezsi és hitelköltségeket. Ezt a csődközeli helyzetet örökölte meg a FIDESZ. A kormány a rezsicsökkentéssel, a bankok elszámoltatásával, a szociális rendszer átalakításával és a munkahelyteremtéssel enyhített a lakosság anyagi terhein.

Erre a szocialisták kormányzásuk alatt képtelenek voltak. Nem utólag kell bölcselkedni, hanem akkor kellett volna megoldást találni a problémákra. Nem csoda, hogy a választók megbüntették az MSZP-t.

2016. év az otthonteremtés, a családtámogatás, az adócsökkentés éve lesz. Januártól 15%-ra csökken a személyi jövedelemadó, miközben nő a családi adókedvezmény mértéke. Az otthonteremtési program jelentős segítséget nyújt a családoknak, három gyerek vállalásánál 10 + 10 milliós támogatást jelent, miközben a lakásépítés áfája 27%-ról 5 %-ra csökkent. A sor természetesen folytatható, de úgy tűnik, az MSZP durcás kisgyerek módjára nem hajlandó ezekről tudomást venni. Ehelyett vagdalózik és békétlenkedik.

Sajnos megszokhattuk már, hogy az MSZP saját öncélú politikai érdekei miatt átgázol mindenen és mindenkin. Mi a magunk részéről egyébként unjuk, hogy minden héten a zagyvaságaikat kell kiigazítani. Örülnénk, ha egyszer már végre valami építő jellegű kritikával jönne elő a baloldali kis párt.

És itt akár mondhatnánk azt is, hogy a sajtótájékoztató befejeződött, de ezúttal olyan dolog történt, amely mellett jó érzésű ember nem mehet el szó nélkül.

A szokásos mocskolódáson túl a soproni MSZP ezúttal szégyenletes dolgot tett. A mai sajtótájékoztatójukon két soproni haláleset kapcsán is azt állították, hogy kihűlés volt az ok, és ezért a helyi FIDESZ-t tették felelőssé. Miután mindkét esetről egyértelműen kiderült, hogy más volt a halál oka, új sajtóanyagot adott ki.

Azonban az internet világában semmi sem múlik el nyomtalanul. Újra tetten érhető a gyurcsányi hazudozás, aljas vádaskodás. Ráadásul mindezt két sajnálatos haláleset kapcsán teszik, ami egyszerűen undorító és szégyenletes. Mindennek van egy határa. Az MSZP idős emberek halálát próbálta saját politikai céljaira felhasználni. Erre nehéz szalonképes szavakat használni. Gyalázatos. – zárta szavait Péli Nikoletta.

Sopron, 2016. január 15.

cyberpress.hu