Melltartó nélkül nap van ma! Küldjetek képeket ;)

Október 13-a a melltartó nélküli nap, amit bizony jó sok helyen komolyan vesznek a férfiak legnagyobb örömére. Az esemény arra ösztönzi a hölgyeket, hogy ma ne viseljenek melltartót, hiszen így sokkal szabadabbnak érezhetik magukat. A kitaláló azzal biztatja a hölgyeket, hogy egy napra szabaduljanak meg a borzasztó és kényelmetlen ruhadaraboktól, amelyek néha megnehezítik életüket. Nos, szerkesztőségünk teljes mellszélességgel kiáll a kezdeményezés mellett, és támogatjuk is azt, így üdvözöljük, hogy hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez az ötlet. Oké, kicsit bánjuk, hogy már ilyen kabát, sapka, sál időszak van, de nem adjuk fel, így várjuk azoknak a hölgyeknek a fényképeit, akik csatlakoznak a naphoz, az info@cyberpress.hu címre, hogy megosszuk a világgal, hogy ebben sem marad le városunk. Természetesen publikálható képeket küldjetek 😉 Elsősorban ötletes, vicces képeket várunk, de rajtatok múlik milyet vállaltok. Megfelelő képmennyiség esetén, kitalálunk valami jutalmat is a legjobb fotót beküldő számára 😉

no-bra-day-2015

 

 

Legyen szó bármilyen formájú, méretű és alakú cicikről, vetkőzzék le egy napra gátlásaikat, és mutassák meg, mivel vannak megáldva! Legyenek büszkék, és legyenek szabadok!

 

Fontos kiemelni azonban azt, hogy természetesen jó ügyet is szolgál a kezdeményezés, hiszen aki eleget tesz a felhívásnak, aznap ő is együttérzést tanúsít a mellrákban szenvedőkkel és felhívja a figyelmet arra, hogy milyen fontos a rendszeres szűrés és kontrollvizsgálat. Az ötletgazda viszont gondolt a férfiakra is, a mai napon lilát hordva részt vehetnek ők is a kezdeményezésben, így egy lila nyakkendő, karkötő, ing vagy egyéb kiegészítő már a támogatást jelenti.

 

cyberpress.hu