Jobbik Sopron: A magyar nemzet jobbik fele nemet fog mondani a kényszerbetelepítésre!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom soproni szervezetének – Gőbl Gábor választókerületi elnök, önkormányzati képviselő, Nyikos Tivadar, Soproni Jobbik elnök és Dr. Bendes Zoltán önkormányzati képviselőnek –  a sajtóközleményét továbbítjuk olvasóinknak, ami a 2016. október 2-i népszavazással kapcsolatos.

jobbik-logo

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Soproni Szervezetének Sajtóközleménye: 

 Október 2-án a magyar nemzet jobbik fele nemet fog mondani a kényszerbetelepítésre!

Az afrikaiak, ázsiaiak Európába történő beözönlése nem tavaly kezdődött… De 2015-ben erősödött fel annyira, hogy a magyar polgári liberálisok, élükön Orbán Viktorral végre felismerték, amit mi, jobbikosok és más, nemzetféltő hazafiak hosszú idő óta hangoztatunk.

 A Jobbik soproni szervezetének álláspontja egyértelmű a népszavazás ügyében!

Őseink rendre a vérüket áldozták, hogy Magyarország magyar maradjon.

Az előttünk élt magyar ősöknek köszönhetjük, hogy hazánk, kultúránk magyar maradt! Nemzetünk és a magyar kultúránk csorbulás nélküli megőrzése erkölcsi kötelességünk!

Nem kívánhatjuk szeretteink szomszédságába a keresztény hagyományokkal szemben álló muszlim közösségek megjelenését! Saját közegükben, elfogadjuk és tiszteljük a muzulmán világot! A mi világunkba terjeszkedő iszlámot viszont fel kell tartóztatni! Kötelességünk tehát népszavazáson való részvétel! NEMMEL kell válaszolnunk a feltett kérdésre!

Nem fogadjuk el, Brüsszel kényszerét! Még a humanizmus jegyében sem fogadjuk el, hogy az Európai Unió vezetői a magyar nemzet tagjaira lőcsöljék a bevándorlás kezelésére irányuló ostoba megoldásaikat! A kvóta számaik most még pár ezerről szólnak, a jövőben pedig majd sok tízezerről, akár több százezerről… 

Október 2-án a magyar nemzet jobbik fele nemet fog mondani a kényszerbetelepítésre! 

Sopron, 2016. szeptember 26.