Gőbl Gábor: Ősgyepes területen épít parkolót a városháza … oda ahol csak kevesen és eleve kertes környezetben élnek!

Bizonyára már többen észrevették, hogy munkálatok zajlanak a Virágvölgyi úton, amire Gőbl Gábor (JOBBIK) önkormányzati képviselő is reagált és különböző kérdéseket fogalmazott meg ezzel kapcsolatban.

parkoló
Az említett terület, ahol a földmunka zajlik jelenleg

Meglepődve tapasztaljuk, hogy a Virágvölgyi úton – a Hubertusz vendéglő előtti parkoló túlsó oldalán – a gyepes területen újabb gépjármű parkoló épül. Hogy erre mi szükség van, azt talán csak a Simon István alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője tudhatja. Az ő otthona előtt a közelmúltban megszüntetésre került egy kisebb parkolásra alkalmas terület. A most létesítésre kerülő parkolóhely szűk 200 méterre van csak a házától. A járművel közlekedő soproniak tapasztalása az, hogy a Várkerületen történő parkolás beszűkülése miatt, inkább az Árpád utcában kellene bővíteni a gépjárművek parkolásának lehetőségét nem a Bécsi domb füves területén!

parkoló 2
Az említett terület, ahol a földmunka zajlik jelenleg

Örvendetes, hogy a városvezetésnek van fejlesztésre költhető forrása! Csak azt nem értjük, miért építenek parkolót oda ahová nem kell, és miért nem oda építenek játszóteret ahová kell? A Jobbik véleménye az, hogy szükséges a zöldfelületek fejlesztése, a játszóterek építése és modernizálása, de nem kertes házak uralta Virágvölgyi úton, hanem az Aranyhegyi és az Ágfalvi úti társasházas lakóövezetekben, ahol közel, s távol sincsenek kialakított parkos területek, játszóterek” – mondta Gőbl Gábor jobbikos önkormányzati képviselő.

Sopron, 2016.07.19.

cyberpress.hu