Gőbl Gábor: “Dőljön hátra, és nyugodjon meg mindenki! Van új céldátum: 2022.12.31. A jó munkához idő kell…”

A Soproni Jobbik szervezetének önkormányzati képviselője, Gőbl Gábor nyilatkozott a tervezett, Sopront is érintő gyorsforgalmi úttal kapcsolatban.

IMG_1735
illusztráció

Gőbl Gábor: “Dőljön hátra, és nyugodjon meg mindenki! Van új céldátum, 2022.12. 31. A jó munkához idő kell…”

Nyilván előbb még el kell rendeznie pár dolgot a narancsos Voldemort seregnek! “Modern városunk” polgármestere Dr. Fodor Tamás is megnyugodhat, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is támogatja az M 85-ös út megépítését!

Jaj, de jó nekünk soproniaknak! A Soproni Témából…, ja nem a Magyar Közlönyből még azt is megtudhatjuk, hogy „kormányzóság” egyetért az országhatár, Sopron – Csorna „magas szintű közúti kapcsolatrendszer” fejlesztésével, ennek érdekében a központi költségvetés forrásaira alapozva megvalósítani tervezi az M85 autóút még hiányzó 65 kilométeres szakaszát…

Az út átadásának tavaly kőbe vésett 2018-as céldátumát, egy kis javító festék, no meg egy laza csuklómozdulat segítségével 2022-re írták át. De tényleg. Ne parázzon senki, mert a drága Miniszterelnök úr, fel fogja hatalmazni a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy az M85-ös útprojekt finanszírozására kötelezettséget vállaljon. Hát ez szuper! Alelúja!

Köszönjük Viktor! Magyarország tényleg jobban teljesít! Igen megcsinálják 🙂 – nyilatkozta Gőbl Gábor Jobbikos önkormányzati képviselő.

 

cyberpress.hu