Farkas Ciprián (FIDESZ): Az MSZP ezúttal is cserbenhagyta a soproniakat

Farkas Ciprián (Fidesz) reagált a mai MSZP-s sajtótájékoztatón elhangzottakra, melyben elmondta, hogy a Fidesz nem hagyja cserben a soproniakat a bevándorlási kvótával kapcsolatban sem és megvédi a várost, míg véleménye szerint az MSZP cserbenhagyja a hűség városának lakót.

Farkas Ciprián (FIDESZ): 

Az elmúlt hónapokban a FIDESZ által indított bevándorlási kvóta elleni gyűjtőívet kiemelkedően magas számban írták alá a soproniak, pártállástól függetlenül. Az itt élők egyértelmű és határozott nemet mondtak a kötelező kvótára.

Az elmúlt héten a város közgyűlése szintén megtárgyalta a kérdést, és határozatban erősítette meg, hogy Sopron nem kér a kötelező betelepítésből. A soproni MSZP viszont gyáva módon a szavazás előtt elhagyta a tanácstermet. Ezzel mindenki számára egyértelműen kinyilvánították, hogy a betelepítés és a kötelező kvóta pártján állnak a soproni emberekkel szemben. Az MSZP nem állt ki a soproniak érdekei mellett.

A hazánkra kötelezően „kiosztott” több tízezer bevándorlóból jutna Sopronra is, ezt pedig sem a város lakói, sem a FIDESZ nem támogatja. Az MSZP ezúttal is cserbenhagyta a soproniakat.

Felelőtlen és szégyenletes a soproni MSZP hozzáállása. És ennél már csak egy rosszabb van: a nyilvánvaló tények ellenére is másra mutogatnak.

Sopron, 2016.02.11.

cyberpress.hu