Egy évvel meghosszabbította a szakmai stáb szerződését a Switelsky-Soproni VSE

A Switelsky-Soproni VSE vezetősége egy évvel meghosszabbította a csapatnál dolgozó szakmai stáb szerződését. Supka Attila szakmai igazgató és Szántó Csaba edző szerződése nyáron járt volna le, a két szakemberrel most 2017. június 30-ig szóló kontraktust írt alá a klub.

supka
Supka Attila / fotó: svse.hu

Supka Attila szakmai igazgatóként 2013 nyara óta dolgozik Sopronban, munkáját Szántó Csaba edző segíti. A két szakember irányításával tavaly az előkelő 5. helyet szerezte meg az NB II-es bajnokságban a Soproni VSE.

A csapattól tavaly nyáron több meghatározó játékos is távozott, helyükre rutintalan, fiatal labdarúgók érkeztek. A soproni együttes ennek ellenére 19 pontot szerzett ősszel, tavasszal pedig az előkelő 8. helyen áll a bajnoki tabellán.

„Supka Attila komoly, NB I-es rutinnal is rendelkező edző, aki ráadásul soproni kötődésű szakember. A klub anyagi helyzetét sikerült stabilizálni, ezért is döntöttünk úgy, hogy már most meghosszabbítjuk a szakmai stáb szerződését. Így a csapat és az edzők is maximálisan a szakmai munkára tudnak koncentrálni” – mondta Skála János, az SVSE elnöke.

 

cyberpress.hu