Drónvideóval vonzzák az érdeklődőket a volt Déli pályaudvarhoz

Közel másfél milliárd forintnyi euróért kikínálja a soproni STREET HOUSE ingatlanközvetítő a Kossuth Lajos utca – Baross utcai saroktelket, pályaudvarostul, mindenestül. A hirdetés húzóneve az érvényes építési engedélyekkel rendelkező MOONSTONE CLINIC & HOTEL néven futó szépségklinika és négy csillagos wellness hotel. Ezen kívül majdnem egy hektáros alapterületen található még, és az árban foglalt az egykori soproni Déli pályaudvar, a hozzátartózó 2200 m2 betonos parkolóval. Egy jelenleg is működés alatt álló több mint 200 négyzetméteres szálloda, lakórésszel, egy 32.11 m2-es bakterház. Noha a hirdetés és a tervek már két éve is aktívak voltak,
időközben az egyik vendéglátó egység környékén tűz ütött ki, de ahogyan a héten közzétett videón is látszik, már helyreállították a tetőszerkezetet. A volt Déli pályaudvar és melléképületei nem csak eladók, hanem kiadók is, itt a videó, lehet ábrándozni:

Soproni volt déli pályaudvar épületei eladó-kiadó!

Sopronban eladó – kiadó : 9600 m2 telken tervezet és meglévő komplex ingatlan csoport . Az épület egységek egyenként bérelhető, illetve megvásárolható . Az ingatlanok áttekintő adatai : 1.) A régi Soproni Déli Pályaudvar. 900 m2 + 273 m2 pince rész (felújítva) + 2200 m2 új beton parkoló .


cyberpress.hu