Barcza: Az MSZP nem akar játszóteret a gyerekeknek

Takács Ádám mai sajtóanyagára Barcza Attila, a Soproni FIDESZ elnöke adott választ:

A pusztítás baloldali forma, az MSZP természetrajzi jellemzője. Ezzel szemben a polgári oldal, a FIDESZ épít: modern várost, Fertő partot, Lővereket, belvárost, autópályát, kórházat, sportpályát, játszótereket, közösséget.

A soproniak sikere, közös eredményeink, a város fejlődése keserűséggel tölti el a szocialistákat, mert alkalmatlanságuk bizonyítékaiként élik meg, mivel utánuk országosan és helyben is csak csőd és kár maradt. A jó ügyet rendszeresen kiforgatják, alkalmatlanságukat időről-időre, a politikai ellenfél sározásával akarják feledtetni. Feledtetni szeretnék a mélygarázs és a tűzoltó laktanya dicstelen történetét, a törvénytelen szerződéseket, a tényt, hogy alig épült valami az ő irányításuk alatt. Feledtetni akarják, hogy nem voltak fontosak nekik a Virágvölgyiek sem, a városrészt rendeletben úgy szabályozták, hogy a Dudlesz erdőig csak telkek és utcák lettek, és 1 négyzetméter közparkot, játszóteret sem írtak elő. Úgy tűnik az MSZP nem akar játszóteret a Virágvölgyi gyerekeknek.

A Virágvölgyi játszóteret az önkormányzat a gyerekeknek építi nem kivagyiságból, nem is öncélból, és nem ősgyepen. Kiemeljük, hogy játszótérre akkor is a legkitűnőbb területet választanánk, ha történetesen egy rozsdaövezeti, elhagyott, környezet-szennyezett gyárudvar rendelkezésünkre állna.

Egyébként pedig kérdezze meg újonnan megválasztott pártelnökét Széplaki Tamás urat, hogy kinek és hogyan sikerült felszántani 15 hektár azaz 150 000 négyzetméter természetvédelmi területet.

 

 

cyberpress.hu