A soproni Jakál Adriennt választották társelnöknek a ZöldFront Ifjúsági Mozgalomban

Hétvégén tartotta tisztújító taggyűlését a Párbeszéd Magyarországért ifjúsági szervezete a ZöldFront Ifjúsági Mozgalom.
Az 5 fős elnökségbe 4 új embert választottak a tagok. A leköszönő társelnökök Horváth Zsófia és Barabás Richárd helyére két új társelenököt Jakál Adriennt és Kaisinger Andrást választották, mindketten Nyugat-Magyarországról (Sopron-Szombathely) kerültek a szervezet élére.

jakál adrien - fotó leczovics
Jakál Adrienn / fotó: © leczovics zsolt/cyberpress.hu

Jakál Adrienn eddig is a Párbeszéd Magyarországért soproni csoportjának a vezetője volt. A PM soproni vezetőjeként számos soproni tüntetést és akciót szervezett már helyben, most a párt ifjúsági szervezetének társelnökévé választották.
A ZöldFront egy év alatt elérte, hogy szinte az ország összes nagy városában jelen van. Tagsága folyamatosan bővül, a következő egy évben még több helyre szeretnének eljutni, és még több akcióval felhívni a figyelmet, hogy változást csak közösen érhetnek el.

Sajnos ma Magyarországon minden korosztályban egyre nagyobb apátia uralkodik, a közügyek és a politika iránt.
A fiatalok nem látnak más alternatívákat, minthogy elhagyják ezt az országot, hiszen azt a bőrükön érzik, hogy a jelenlegi hatalom nem jó irányba mozdítja az országot. Nem tudnak bízni azokban a politikusokban sem, akik már egyszer bebizonyították, hogy pusztán a mértékben különböznek a jelenlegi rendszertől.

A ZöldFront Ifjúsági Mozgalom célja, hogy megmutassa a fiataloknak, igenis nélkülük nem lehet változtatni, fontos, hogy magunk tegyünk azokért a dolgokért, amik nem tetszenek. Felszólaljunk a masírozó szélsőséges mozgalmak ellen,az elnyomás ellen. A saját jövőnkért mi vagyunk a felelősek!
Egy olyan Magyarországban hiszünk, amely nem kacsingat diktatúrák felé, amely az Európai Unió tagja és a demokráciák szövetségese.

Egy sokkal igazságosabb, szabadabb, odafigyelőbb és szolidárisabb Magyarországon akarunk élni, ahol mindenki megkapja az esélyt, hogy előrejusson! Újbaloldalinak lenni annyit jelent: a közös siker mindenkinek siker!.
Ellenségünk a közöny, szövetségesünk minden változást akaró fiatal!

ZöldFront Ifjúsági Mozgalom

cyberpress.hu