A helyiek problémáit, észrevételeit várja a PM soproni szervezete

Felhívást tett közzé a Párbeszéd Magyarországért soproni csoportjának nevében Jakál Adrienn, aki pártállástól függetlenül szeretné felmérni a helyiek problémáit és azokra megnyugtató megoldást is találni.

Jakál Adrienn PM
Jakál Adrienn / fotó: cyberpress.hu / leczovics

TISZTELT SOPRONIAK!

A Fidesz kitűnő politikájának köszönhetően ma minden szép és jó, a gazdaság száguld, a reformok jól működnek. Vagy talán annyira mégsem? Ezt talán mi soproniak is érezhetjük, ha másból nem is, abból mindenképpen, hogy Magyarországon ma még Sopron azon kevés helyek közé tartozik, ahol még lehet élni. Egyre több régió kerül a katasztrófa szélére. Az országon belül egy belső migrációs folyamat zajlik, hiszen sok helyen az embereknek két választásuk van, maradnak, és éhen halnak a közmunkaprogrammal, vagy hátrahagynak mindent új életet kezdenek egy olyan helyen, ahol talán valahogy még lehet munkát találni, és ahol még lehet némileg boldogulni. Ennek köszönhetjük, hogy városunk lakossága folyamatosan növekszik. Persze nem azért, mert ebben a városban valami csoda folytán a magyar reformok működnének, hanem pusztán a jelenleg még kerítés nélküli határ közelségének, és a szabad munkaerő vállalásnak.

Miközben a helyi Fidesz is, a vezetésük által kitalált nem létező dolgokkal riogatják az embereket, és még mindig csak „elmúltnyolcév”-eznek, egyet felejtenek el, a város dolgaival foglalkozni.

Mivel sajnos nem valószínű, hogy a Fidesz valamilyen csoda folytán tényleg valós munkahelyeket teremtene a lemaradt régiókban ,így szembe kell néznünk azzal, hogy ez a folyamat egy darabig még nem is fog megállni. Ennek következtében is Sopronban számos, – sőt egyre több- probléma várna megoldásra, amely a megnövekedett lakosságszám miatt egyre égetőbb.

A Párbeszéd Magyarországért helyi csoportja az elmúlt időben is többször próbálta felmérni, illetve felhívni a figyelmet a problémákra.

A következő időszakban célunk, hogy ezeket a problémákat a városvezetés is megismerhesse, és végre a valós problémákkal is tudjon foglalkozni.

Ehhez minden Soproni segítségét is kérjük!

Napi szinten tapasztalhatja minden itt lakó a reggeli és délutáni katasztrofális közlekedést, melynek egyik oka, hogy valós munkahelyek, és normális bérezés nem ebben az országban, hanem Ausztriában van.

Jelenleg közlekedéssel kapcsolatban két olyan terület is van a városban,amely az ott élőknek problémát jelent, és jelezték felénk. Ezekkel kapcsolatban már megírtuk a beadványainkat, melyeket hamarosan benyújtunk a helyi képviselőkhöz.

A következő időszakban várunk minden észrevételt, tapasztalatot, amely problémát okoz az itt élőknek, és javításra szorulna a városunkban.

Itt az ideje, hogy a Fidesz, és a megválasztott képviselők bebizonyítsák, igenis a város, és az itt lakókért dolgoznak.

Az alábbi elérhetőségeken várunk minden észrevételt:
jakal.adrienn@parbeszedmagyarorszagert.hu
https://www.facebook.com/pmsopron/

 

Jakál Adrienn
PM soproni elnöke

cyberpress.hu