A GYSEV CARGO Zrt. az adományozásban is példát mutat! Húsvéti ajándékok a gyermekotthonnak!

Karácsony után Húsvét alkalmából is jótékonysági akciót szervezett a GYSEV CARGO Zrt. A vállalat munkatársai körében rendezett gyűjtést, az adományokat pedig ez alkalommal is a soproni Fogyatékos Gyermekek Otthona lakói kapták.

gysev nyitó

Múlt évben több alkalommal is támogatta a vasútvállalat a gyermekotthont: év végén az üzleti partnereknek nem vásárolt ajándékokat a cég, az erre szánt összeget, egymillió forintot a gyermekotthont támogató Tómalom-Híd Alapítvány számlájára utalták át. Ezután a társaság munkatársai gyűjtést is szerveztek, hogy szebbé tehessék az otthonban élők karácsonyát.

Húsvét alkalmából ismét adománygyűjtési akcióba kezdett a GYSEV CARGO Zrt. A cég munkatársai ez alkalommal játékokat, könyveket, ruhát és édességet vittek az otthon lakóinak, akik ismét színvonalas műsorral köszönték meg az ajándékokat.

„Karácsonykor sokféle jótékonysági akcióról hallani. Mi azonban fontosnak tartjuk, hogy az év más időszakában is segítsük ezeket az igazán rászoruló embereket. Ezért minden támogatást megadtunk a jótékonysági akciót szervező munkatársainknak, akiknek ezúton is szeretnénk köszönetet mondani és külön köszönet a gyermekotthon lakóinak a színvonalas műsorért” – mondta az adományok átadása után Skála János, a GYSEV CARGO Zrt. vezérigazgatója.

A vasútvállalat adományait ez alkalommal is a Fogyatékos Gyermekek Otthona intézményvezetője, Dr. Baikó Erzsébet köszönte meg az intézmény 170 lakója nevében.

 

cyberpress.hu