A fejlesztés sem áll meg! Hordozható alumínium kapukat vásárolt a SFAC

A Soproni FAC 1900 SE dinamikusan fejlődik. Ezt nem csak a női csapatuk bronzérme, a fiúk kiváló bajnoki szereplése, a gyermek labdarúgóik számának megduplázódása bizonyítja, hanem az is, hogy miután az SC SOPRON tulajdonát képező kapuk használhatósága a jövőben már nem biztosított a SFAC számára, villám gyorsan megoldást kellett találniuk a lehetetlen helyzetre.

sfac fejlesztés 1
Az egyik új focikapu / fotó: Soproni FAC 1900 SE

Jó hír azonban, hogy sikerült megoldást találni a helyzetre. A napokban megérkeztek a seregélyesi PLASTOBO sportszergyártó cégtől kedvezményes áron vásárolt pehelykönnyű alumínium kapuk és természetesen a hálók is.

SFAC FEJLESZTÉS 2
Új szerzemények bevetésre várva / fotó: Soproni FAC 1900 SE

Az U7 – U11 korosztályok 2m x 1 m-es kiskapukat, az U12-17 közti korcsoportok 5m x 2m-es kapukat kaptak, míg a felnőttek edzéseit a hordozható nagykapu segíti. A csapatunk játékosai Gombás Zoltán gondnok útmutatása alapján össze is szerelték a gyönyörűen fénylő kapukat. A Soproni FAC 1900 SE ezúton is köszöni az SC SOPRON vezetésének, hogy az Anger Sporttelepen lévő kapukat egyesületük sportolói térítésmentesen használhatták!

 

cyberpress.hu