A bécsi turisztikai vásáron nagy az érdeklődés a soproni és környékbeli gasztronómiai kínálat iránt

A Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. idén is részt vesz Ausztria legnagyobb turisztikai kiállításán. A kiállításon két csarnokban kaptak helyet a kiállítók. Az egyikben Ausztria régiói mutatkoznak be, a másikban pedig a világ számos országából érkezett turisztikai szolgáltatók, városok, régiók kiállítói kaptak helyet. Számos kísérő programmal is színesítik a kiállítást a szervezők, így érdemes ellátogatni a kiállításra, ha Bécsben járunk.

Magyarország standjai nagyon népszerűek

A legnagyobb érdeklődés idén a Soproni és környékbeli gasztronómiai kínálat után van. A TDM idén is újdonsággal készült a szezon indítására, és két új kiadvány jelent meg, melyek már elérhetők a soproni információs pontokon. Az egyik szálláshely kalauz, melyben a TDM szervezettel együttműködő szolgáltatók szerepelnek, a másik egy gasztronómiai kalauz, melyben az éttermek, vendéglátóhelyek kínálata ismerhető meg a régióban. Mindkét kiadvány három nyelvű és térképek is segítik az érdeklődők tájékozódását.

Sopron mindig népszerű célpont …

A Magyar Turizmus Zrt. központi standján megtalálható a Sopron Régión kívül még 15 hazai város és szolgáltató kínálata, kóstolók és kürtöskalács is várja a Magyarország iránt érdeklődőket.

Fogynak a térképek, prospektusok …

 

cyberpress.hu