Turisztikai pont a Várkerületen is!

A Sopron Régió Turisztikai Központ a szezon legforgalmasabb időszakában idén is ideiglenes turisztikai információs pontot nyitott a Várkerületen. Az időzítés nagyon is jó, hiszen a kosárlabda EB. miatt rengeteg új látogatója van a városnak és így nagy segítség lehet az ő számukra is.

A turisztikai pont vagy hívjuk inkább konténernek, a Széchenyi tér irányában található a Várkerületen, ott ahol korábban évekig a VOLT konténer volt. ( A VOLT jegyértékesítésről IDE KATTINTVA találsz infót egy korábbi írásunkban.)

A turistákat térképekkel, magyar, német és angol nyelvű kiadványokkal is várják, valamint a turisztikai szervezettel együttműködő partnerszolgáltatók anyagait is itt lehet megtalálni.


Természetesen, mint megtudtuk, a Tourinform irodában és a Tűztoronyban található Információs pontok is működnek, így ott is szívesen látják az érdeklődőket. Az érintőképernyős terminálok is a turisták tájékozódását segítik és hamarosan elindul az ingyenes mobil applikáció is, ami várhatóan szintén népszerű lesz.

 

leczovics