Tudtuk, éreztük és most végre fény derült az igazságra! Uraim! Lelepleztük a repcsi titkát!

Megtudtuk, hogy mitől legendásan szépek és vonzóak azok a hölgyek akik Sopronban illetve a környékén élnek. A titok itt volt a szemünk előtt felett eddig is, de ez nem jutott volna eszünkbe. A repülőgép, ami időnként felbukkanik városunk felett, ahogy azt tette most péntek este is, nem szúnyoggyérítést végez! Semmi köze az irtáshoz, az csak legenda, figyelemelterelés!

fotó:leczovics

Miért is állítjuk ezt? Egyszerű a magyarázat, mert ugye hiába röpköd és permetez lelkesen a repülőgép csak nem fogy az a fránya csípős állomány. Több forrásunk is megerősített ezt a tapasztalatot, így  nem hagyhattuk annyiban a dolgot, mert érdekelt minket is, hogy akkor vajon mit is permetez?
Oknyomozást végeztünk, de falakba ütköztünk, így felkértük az ismeretlen, de legendásan híres profi brit tudósokat, hogy magyarázzák meg, illetve foglaljanak állást ebben az ügyben is, mert egyszer végre ki kell derülnie az igazságnak.

fotó: leczovics

Nos, a válasz illetve a kutatási eredmények megérkeztek és megdöbbentőek, ahogy már a bejegyzés elején is utaltam erre.
A valóság az,  hogy szépség és bűbájport permetez szét rendszeresen ez a repcsi, amitől városunk hölgyei egyszerűen ellenállhatatlanok és csodálatosak lesznek. Erre a rafinériára mi sem gondoltunk volna, ámbár az állítás a helyi hölgyekről teljes mértékben igaz, így kénytelenek vagyunk elfogadni a tudósok álláspontját 🙂

Tudtuk, hogy valami turpisság van a dologban, ezért is kezdtünk nyomozni és lám-lám, egy soproni legendával ismét kevesebb. Ma sem dolgoztunk hiába 😉 és már nem is bánjuk annyira, hogy olyan sok szúnyog van 🙂

Uraim! Ezentúl tessék lelkesen integetni a pilótának, hiszen neki köszönhetjük ezt a rengeteg csodát Sopronban 😉

 

leczovics