Star Wars 7 előzetes Sopronra szabva! / Ezt még biztosan nem láttad! / videó

Az egész világ Star Wars 7 lázban ég, mi Soproniak pedig Várkerület lázban is, hiszen alig várjuk, hogy elkészüljön.  A két téma ötvözete született meg szerkesztőink fejében és némi videómunka után megalkották a soproni Star Wars-ot, amit  örömmel mutatunk be. Az “Ezeréves Sólyom” Sopron felett! Fogadjátok sok szeretettel 😉

Az LLZS & MICHI PRODUCTION időnként újragondol dolgokat és előzeteseket, de szigorúan Sopronra szabja azokat az eseményeket, melyek éppen megragadják a fantáziájukat. Ezúttal ötvözték a legendás Star Wars sorozat hetedik részének az egyik előzetesét, Sopron város, Várkerület felújításával, kicsit megvillantva – pár képkocka erejéig – a régebbi Star Wars témájú videóikat. Hogy mi a közös a Star Wars 7 és a soproni Várkerület felújításban? A páros elképzelése szerint, mind a kettő decemberben lesz látható, teljes pompájában.

Addig viszont marad a remény, amit az alábbi videó végén Han Solo mond Csubakkának:

Ide kattintva egyből a Youtubon nézheted meg! 

További Star Wars videók az LLZS & MICHI jégtánctettőstől:

1. Lézerkard Sopronban / videó

Köszönet Daniel Hashimotonak a DreamWorks munkatársának az ötletért, aki Action Movie Kid néven készít a youtubon igazán profi családi videókat. Mi kis videónkat az ő Toy Lightsaber c. videója ihlette. Nem vagyunk profik, csak lelkes amatőrök, viszont a célt elértük, a kis megrendelőnknek nagyon tetszik és végre egy igazi lézerkarddal sújthatott le.

( LLZS & MICHI – 2015.03.06 )

2. A soproni Jedi visszatér / videó 

Közel 3 hónap telt el azóta, hogy egy ifjú „Jedi” palánta kérésének eleget tettünk és megleptük egy fénykardos videóval, de az ő lelkesedése nem lankadt. Sőt annyira nem, hogy ismét felkért minket, hogy segítsünk neki egy új „akció” jelenetet forgatni, melynek persze nem tudtunk ellenállni.
Fogtuk szerény felszerelésünket és igyekeztünk az újabb felkérést úgy teljesíteni, hogy elégedett legyen megrendelőnk, hiszen nem vagyunk profik, csak lelkes amatőrök, viszont annál nagyobb szeretettel készítettük az alábbi videót.  

LLZS & MICHI – 2015.05.25

Speciális tanks to egyébként az eredeti Star Wars alkotóinak a Lucasfilm Ltd. tímnek, akik a legnagyobbak!  

 

 

cyberpress.hu