Soproniak figyelem! Rendőrségi felhívás!

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 14-én 13 óra 50 perc körüli időben Sopronban, a Táncsics Mihály utcán egy ismeretlen személy, ismeretlen személygépkocsival egyenesen haladt a Selmeci utca irányából a Somfalvai út irányába.

A Wesselényi utca kereszteződésénél a közúti jelzőtáblával és útburkolati jellel kijelölt gyalogos átkelőhelyen nem biztosított továbbhaladási elsőbbséget a neki jobbról érkező és Flandorfer utca felől átkelő gyerekkorú gyalogos részére. A gyalogos lába a gépkocsit érintőlegesen elérte.
A gépjármű vezetője és a sértett egymással beszéltek, de a sértett sérülést nem jelzett, sem orvosi, sem egyéb segítséget nem kért, így a helyszínt mindketten elhagyták, adataikat nem egyeztették.

Az eseményt követően a gyalogos személy hozzátartozójával jelentkezett a kórházban, ahol 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést állapítottak meg.

Az eseménnyel kapcsolatban a rendőrség várja a gépjármű vezetőjének, illetve azoknak a személyeknek a jelentkezését is, akik az eseménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek.

Jelentkezésüket személyesen a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán tehetik meg, valamint telefonon keresztül a 06-99-311-234-es telefonszámon, illetve a 107 és a 112 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.