Mindeközben nyerj VOLT bérletet !!!

Egy olyan remek pályázati lehetőséget találtunk nektek, ami szerintünk minden fiatalt és kevésbé fiatalt érdekelni fog. Azért van egy kis turpisság a dologban, hiszen „el kell hagyni Sopront” ha szeretnél indulni a megmérettetésen, de átböngésztük a versenykiírást és gyakorlatilag elég ha mondjuk a Sopron vége tábla után pár centivel forgattok. Jah, igen, azt nem mondtuk, hogy valami videofelvevő alkalmatosság nem árt a dologhoz, viszont jó hír, hogy max. 20 másodperces filmecskére van csak szükség, így nem baj, ha mondjuk nincs SD-kártya a telefonodban, hiszen ezt még a belső memória is elbírja. Forgatásra és fesztiválra fel!

A hivatalos felhívás !!!
INDAVIDEÓ – „Mindeközben Sopronban” elnevezésű videópályázat
2015.06.16. – 2016.06.28.

A Telekom VOLT Fesztivál támogatásával videópályázatot hirdetünk, amiben arra kérünk, forgass arról, hogy mi történik veled, ha épp nem vagy Sopronban.
Készíts rövid, legfeljebb 20 másodperces videót arról, mi történik veled, amikor nem vagy éppen Sopronban.
Lehet vicces, frappáns, sztorizós, bulizós. Lehet benne macska, barátnő, bringa, hárfa. Forgathatod nappal, vagy éjjel. Használhatsz kamerát vagy mobilt (de fekvő legyen az a felvétel!).
Ne lepődj meg, ha a feltöltött videód mögé befűzzük, mi történik mindeközben Sopronban.
Oszd meg a videódat, gyűjtsd a piros szívecskéket!

Ráadásul a rád szavazók is nyerhetnek jegyet a Telekom VOLT Fesztiválra!
A fődíjasok szuper ajándékkal lesznek gazdagabbak. A zsűri fődíjasa 1 db öt fesztiválra érvényes VIP bérletet kap, a közönségtől legtöbb szavazatot kapó videós pedig másodmagával VIP bérletet kap szállással a Telekom VOLT Fesztiválra 2015 július 1-2-3-4-re.
Szavazni is érdemes, mert a szavazók között VIP belépőket sorsolunk!

forrás: indavideo.hu

Ezeket az infókat is és persze minden szabályt és hivatalos dolgot megtalálsz IDE és IDE kattintva, a hivatalos pályázati oldalakon!

Eközben Sopronban, mármint a cyberpress.hu videós varázskonyhájában gyorsan összehozott mágusunk két régebbi videónkból egy kedvcsinálót, aminek ugyan semmi köze az egészhez és a versenykiírásnak sem felel meg, viszont ha  videós kollégának nincs dolga, akkor adunk neki, mert szeretjük amit csinál 😉
MICHI ismét varázsolt 😉

 

Itt pedig mutatjuk a két korábbi videónkat, hogy kerek legyen a a történet 😉

 

leczovics & koszorum