Kurucdombi Nyári Vakáció – Sok videó

Sopron Megyei Jogú Város hagyományteremtő szándékkal rendezi meg idén első alkalommal a Kurucdombi Nyári Vakáció rendezvénysorozatot. A programok célja: a Kurucdomb környéki lakosság részére közösségfejlesztő, sport- és kulturális programok biztosítása. Mivel a rendezvények kiemelt célcsoportja a hátrányos helyzetűek, gyermekes családok és a nyugdíjasok, valamennyi rendezvény ingyenes. A rendezvénysorozat az Európai Únió és Sopron város önkormányzatának támogatásából jön létre.

Elsősorban a gyerekeknek szóló program során az érdeklődők megnézhetik, kipróbálhatják a tűzoltó-, rendőr-, és mentőautókat, a szakemberek bemutatják munkájukat a sporttelep területén. A két program jól kiegészíti egymást, mivel amíg a gyerekek a bemutatókat figyelik, a szülők és nagyszülők szűrő-vizsgálatokon vehetnek részt. (Mentőautó bemutató sajnos elmaradt!)

Egészség-megőrző nap:
A sporttelepen található épületben és a mellette található területen a résztvevő tájékoztatást kaphatnak az egészséges életmóddal a betegségek megelőzésével kapcsolatosan, részt vehetnek különböző ingyenes szűrővizsgálatokon, és szakemberek segítségével megismerkedhetnek az életmentés és újra élesztés alapvető feladataival.
Az esemény szakmai partnere a Misszió Mentőszolgálat.

LÁNG TV

LÁNG TV

LÁNG TV

Köszönet a LÁNG TV-nek a tudósításért!

cyberpress