Különdíjas a Soproni Múzeum csapata a III. Eszterházy Barokk ételfőző fesztiválon

A Sopron Régió Turisztikai Központ és a Soproni múzeum is képviseltette magát a III. Eszterházy Barokk ételfőző fesztiválon.

A Soproni múzeum főzőcsapata Osváth Ádám történész vezetésével vett részt a megmérettetésen 

A fesztivál két napján, a sok színes program, zenei előadás és fellépések mellet a főszerep az ételeknek jutott. Úrikonyha és csárdakonyha kategóriában mérkőztek meg a csapatok egymással, a finom ételeket, a felszolgálást és az összhatást több kategóriában szakmai zsűri pontozta.

A Sopron Régió Turisztikai Központ a Fertő-Hanság nemzeti parkkal közös faházban képviseltette magát turisztikai információkat és a régió programjait ajánlották az érdeklődőknek.

Népszerű volt a TDM faháza

A fesztivál résztvevői egy beszélgetést is meghallgathattak melyet Klötz Géza főrendező és Barcza Attila szakmai menedzser tartott. A riporton a Sopron régió nagy fejlesztéseinek bemutatására is sor került, mint például a kerékpáros fejlesztések, kastélyfelújítás, várkerület felújítás az idén átadott barlangszínház, és a jövő tervezett turisztikai fejlesztési elképzelései.

Turisztikai beszélgetésen Klötz Géza főrendező és Barcza Attila szakmai menedzser

A főzőversenyen a Soproni múzeum csapata, úrikonyha kategóriában különdíjat kapott.

Eszterházy Antal herceg látogatása a TDM faházánál

 

leczovics