Korábban úgy látszik nem sikerült, ezért most: Lassan mondjuk, hogy az MSZP is megértse…

Mágel Ágost (FIDESZ) reagált a ma délelőtti  MSZP-s sajtótájékoztatón elhangzottakra, melyben felidézett pár egykori szocialista beruházást is, melyek elmondása szerint mérsékelten sikerültek, ellentétben a jelenlegi, folyamatban lévő projektekkel, melyek a soproniak érdekeit tartja szem előtt!

fotó: cyberpress.hu archívum

Mágel Ágost (FIDESZ):

Önkormányzatunk minden lezárt vagy folyamatban lévő beruházás esetében a soproniak érdekeit tartja szem előtt. Mindez a szocialistáknak csak mérsékelten sikerült, elég, ha csak a jó erkölcsbe ütköző telekeladásra, a tűzoltólaktanyára, az apartman-házra, vagy a mélygarázsra gondolunk. Ezekben ugyanis a soproniakon kívül mindenki jól járt.

A szocialisták számára teljesen ismeretlen az a helyzet, amikor egy önkormányzat ilyen nagyságrendű beruházásokat, fejlesztéseket végez. Az MSZP és pártelődei egyébként is közel 70 éves csúszást halmoztak fel a város fejlesztésével kapcsolatban. Sikerült Sopront nyugati fekvése miatt évtizedekig teljesen kihagyni a komolyabb beruházásokból. A mai napig ezt a lemaradást igyekszik városunk behozni.

Úgy látszik az MSZP képtelen együtt örülni a soproniakkal. Mindenki láthatja, hogy ez a nagy felületen, épületenként tucatnyi közműbekötéssel zajló beruházás a befejezéséhez közeleg. A Várkerület felújításával új arcát mutatja majd ez a csodaszép történelmi város. Köszönjük a soproniaknak, hogy ilyen példásan tűrik a kivitelezéssel együtt járó kellemetlenségeket. Biztosak vagyunk abban, hogy a végeredmény kárpótolni fogja őket a nehézségekért!

Emellett mindig nagy érdeklődéssel hallgatjuk az MSZP megnyilvánulásait a migráns-ügyben. Rövid időn belül már annyiszor változtatták meg álláspontjukat ebben a kérdésben, hogy abba egy szélkakas is beleszédülne. Viszont azt egy apró lépésnek tekintjük, hogy a szocialisták Ferenc pápát és nem mondjuk az Internacionálé valamelyik sorát említik. Ha ezen az úton haladnak, talán közelebb jutnak a migráns-probléma valódi gyökeréhez, és akkor megértik, hogy a Fidesz miről beszél a kezdetektől fogva.

 

Előzmények ITT és ITT és ITT !

 

cyberpress.hu