Jószolgálati étkeztetés a Széchenyi-szobornál! A Jobbikos képviselők ismét megvendégelik a rászorulókat

Ebben az esztendőben is megvendégeli a rászorulókat Gőbl Gábor és Dr. Bendes Zoltán a Jobbik soproni szervezetének két önkormányzati képviselője, akik a Jószolgálati étkeztetés keretén belül önerőből teszik ezt a felajánlást!

jobbik nyitó
Dr. Bendes Zoltán, Gőbl Gábor és Domonkos atya a 2014-es Jószolgálati étkeztetésen

“A keresztény emberek és a karitatív szervezetek sokféle képen igyekeznek segíteni a szegényeken. Rászorultak, elesett emberek sajnos Sopronban is sokan vannak! Képviselőtársammal Dr. Bendes Zoltánnal úgy döntöttünk, hogy idén is jelentős összeget áldozzuk arra, hogy egy igazán finom meleg étellel támogassuk azokat, akik rászorultságukat nem szégyellve szívesen költik el velünk hétvégi ebédjüket Széchenyi István szobra elött.

A XX. század 20-as, 30-as évek keresztény szociális politikusainak példáját, a bőkezű adakozást sajnos a mai politikai osztály képviselői nem igazán követik. Városunkban sem jellemző, hogy a városvezetők, a fideszes, vagy baloldali ellenzéki képviselők közterületen kínálnák étellel a legszegényebb soproni fiatalokat, nyugdíjasokat és más rászorulókat.

Mi ezt helyettük is megtesszük! Egyben felhívjuk a közgyűlésben tevékenykedő többi képviselő figyelmét az adakozás szükségességére! Tegyenek közvetlenül a maguk erejéből a közjóért, hozzánk hasonlóan jó szívvel étkeztessenek meg pár száz szükségben szenvedő soproni polgárt!” – mondta tudósítónknak Gőbl Gábor a Jobbik soproni választókerületi elnöke.

jobbik sopron 2
Tavaly is sok embert vendégeltek meg a Jobbikos képviselők

Dr. Bendes Zoltán és Gőbl Gábor jobbikos önkormányzati képviselők jóvoltából:

December 19-én, szombaton marhapörkölttel, galuskával, házi kenyérrel,
December 20-án vasárnap sertéspecsenyével, sült hagymás tepsis burgonyával
várják az embereket a Széchenyi térre, a legnagyobb magyar szobrához.

Az étkeztetés ideje mindkét nap, 12.00 órától 13.30 óráig tart.

Egy felhívást is közzétettek a Jobbikos képviselők azok számára, akik adományozni szeretnének! 

Aki velünk együtt segíteni óhajt rászorult és hiányt szenvedő embertársain az adományát, ( tartós élelmiszer, ruhanemű, cipő, játék ) december 19-én szombaton, és december 20-án vasárnap 11 és  14 óra között hozza el magával a Soproni Széchenyi térre a jószolgálati étkeztetésünkre.

Adomány felajánlást drótpostán és telefonon keresztül bonyolítva is fogadunk. ( sopron@jobbik.hu illetve +36 70 37 18 544 )

Várunk mindenkit szeretettel!

cyberpress.hu