IGEN! SIKERÜLT! A Dirty Led Light Crew az élő showba jutott!

Szurkoltunk, drukkoltunk és bizonyára ezekkel nem csak mi voltunk így, hanem sokan Sopronban és a környékén, de talán nyugodtan mondhatjuk, hogy rengetegen tettek így szerte az országban, hiszen mindenkit „felvillanyozott” a fénytengerben úszó csapat bemutatkozó produkciója. Fantasztikus hírünk van! Örömmel jelentjük a Dirty Led Light Crew csapata bejutott a Hungary’s Got Talent élő showba, így megvan az a siker, amiért szorítottunk.

DLLC 1
Fotó : A Dirty Led Light Crew engedélyével

A tegnap esti adásban kihirdették a rengeteg induló közül, hogy melyik az a 30 produkció, amelyik az RTL televizió élő showjában is megmutathatja tudását és bizonyíthatja azt, hogy nem véletlenül őket tartották érdemesre arra, hogy a továbbiakban is elvarázsolja a közönséget. A soproni csapat már az első adásban – jövő héten – a színpadra lép és újra szurkolhatunk nekik!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

Horváth Zoltánt a Dirty Led Light Crew vezetőjét kérdeztük, hogy mit gondoltak a tegnapi műsor előtt az esélyekről és hogyan élték meg az eredményhirdetés sikerét?

Nagyon nagyon vártuk és reméltük is, hogy bejutunk az élő showba. Amikor megtudtuk a kihirdetés eredményét, a borítékot kinyitva, volt nagy öröm! Sikítás és örömkönnyek, minden ami ilyenkor illik! Csodás euforikus érzés volt!

Hogyan készültök most, mik a jelenleg kitűzött célok?

Most folyik a munka gőzerővel éjjel-nappal, hisz egyre feljebb szeretnénk jutni, és mindent megteszünk azért, hogy az ország nézőinek megnyerjük szavazatát, és Sopron-t büszke várossá tegyük.

Mit üzentek a soproniaknak és a környéken élőknek?

Mindenkinek köszönjük a sok szeretetet és a kedves szavakat, támogatást amit eddig kaptunk, jó érzés átélni mindezt. Most mindenkit arra buzdítunk, hogy tartsanak ki mellettünk, szavazzanak ránk, ha szimpatikus a csapatunk és persze a produkciónk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megháláljuk a bizalmat és büszke legyen ránk a város és a környék is. Arra kérünk mindenkit, hogy szavazzatok ránk és ezzel segítsetek nekünk, hogy elérjük a csodás célunkat!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

Hölgyeim és Uraim! Aki teheti, támogassa egy-egy szavazattal majd ezt a lelkes csapatot és persze nem csak azért, mert végre egy helyi csapat bizonyít egy televiziós tehetségkutatóban, hanem azért is, mert amit csinálnak, az látványos és egyszerűen fantasztikus!

A Dirty Led Light Crew legénysége:

Bugoi Vivienne ,Stánicz Anita, Barasits Dániel, Holpár Júlia, Kőmíves Viktória, Vacskó Andrea, Horváth Zoltán
Technika: Farkas Péter, Till András, Szekeres Szilvia
Zene: Zsákai Gábor

DLLC 2
Fotó : A Dirty Led Light Crew engedélyével

Facebookon IDE KATTINTVA éred el a csapatot!

Gratulálunk! Csak így tovább! Hajrá DLLC !!!

 

leczovics – cyberpress.hu