Forgalomkorlátozás a Széchenyi tér környékén a 2015. október 23-i rendezvény miatt!

A Széchenyi téren tervezett ünnepi megemlékezés zavartalan lebonyolítása érdekében a tér felé a gépjárműforgalom tilos.

1. Mátyás király utca – Széchenyi tér
A Mátyás király utca felől érkező, egyenesen továbbhaladni szándékozó forgalmat a Móricz Zsigmond utcába kell elterelni. Kerülő útvonal a Móricz Zsigmond utca-Pócsi utca-Híd utca-Stornó utca-Bécsi utca-Patak utca-Ferenczy utca.

2. Várkerület – Ötvös utca
Az Ötvös utcából balra, a Széchenyi tér felé tartó forgalmat a jobb oldali sávba kell terelni. Kerülő útvonal a Torna utca-Paprét-Bem utca-Balfi utca-Szent Lélek utca-Sas tér-Bécsi utca-Patak utca-Ferenczy utca-Lackner utca.

3. Várkerület – Torna utca
Az Árpád utcától esetlegesen bentrekedt, a Széchenyi tér felé tartó járműveket a Torna utcába kell elterelni. Kerülő útvonal a Paprét-Bem utca-Balfi utca-Híd utca-Fapiac utca-Csengery utca vagy István bíró utca-Pócsi utca-Magyar utca-Győri út-Kőszegi út-Csengery utca.

4. Várkerület – Árpád utca
Az Ikvahíd felől esetlegesen bentrekedt, Széchenyi tér felé tartó forgalmat az Árpád utcába kell elterelni. Kerülő útvonal a Bem utca-Balfi utca-Híd utca-Fapiac utca-Csengery utca vagy Paprét-István bíró utca-Pócsi utca-Magyar utca-Győri út-Kőszegi út-Csengery utca.

5. Széchenyi tér – Ógabona tér – Rákóczi utca utca
A Széchenyi tér felé tartó forgalmat az Erzsébet utcába kell elterelni. Kerülő útvonal az Erzsébet utca-Csengery utca.

 

Az eredeti forgalmi rend a számítások szerint 19.30 órára állhat helyre!

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Változás a korábbi évek gyakorlatához képest, hogy nem október 23-án, délelőtt tartjék a csendes főhajtást a jánostelepi rabtemetőben.
A csendes főhajtás és gyertyagyújtás új időpontja november 4. lesz!

forrás: Sopron Önkormányzata

cyberpress.hu