Fidesz Sopron: Több szerénységet Kalmár úr …

Kalmár István pártelnök úr esetén lenne alapja a szerénységnek és a visszafogottságnak, ugyanis nem egyértelmű sikertörténetként emlékezhetünk sem az alpolgármesterség, sem a pártelnökség idejére. A többszöri jelentős melléfogások és kudarcok is inkább az alkalmatlanságot és elégtelenséget, mint az ellenkezőjét jelzik.

Elég, ha a hosszú sorból most a jó erkölcsbe ütköző szerződésre, a tűzoltólaktanya és apartman ház történetekre utalunk csak.

A pártelnöki teljesítmény és produkció sem volt túl sikeres, melyet aztán a választók megfelelően le is pontoztak a városi közgyűlésbe biztosított 2 képviselői hellyel.

Az ismertebb történetek után most a mozival kapcsolatban érdeklődnénk, milyen az optikája annak, hogy 1996-ban Kalmár Istvánék megkapták havi nettó 200 000 forint bérleti díj mellett, majd a városvezetésük alatt 2002 szeptemberétől a havi bérleti díjat visszamenőleg levitték 8 ezer forintra, amelyet egy másik alkalommal kiterjesztettek egészen 2016-ig? Másodikos elemisek a történet optikáját kis szülői segítséggel ki is számolhatják.

A médiában többször hallottunk a mentsük meg az Elit mozit segítségkérő kampányáról.

Megértjük, hogy havi 8 ezer Ft bérleti díj mellett is nehéz működtetni ezt a 683 négyzetméter alapterületű ingatlant, de akkor talán települési szintű ügyek nagyságrendjében méltó a nagyobb alázat.

Nem sárdobálással, hanem valós teljesítménnyel lehet elnyerni az emberek bizalmát.

Fejlődik a város akkor is, ha ez némelyeket esetleg boldogtalansággal tölt el. – zárta sajtótájèkoztatóját Simon István alpolgármester.

 

A dokumentum illetve a szerződés, amelyben a dátumok is szerepelnek:

 

 

Cyberpress infó:

Előzmény ITT és ITT elérhető!