Eredetileg ezek nem fekvő muskátlik csak kiütötték őket az első menetben

A Jereván lakótelep előtti körforgalomnál, ezúttal négy muskátlis oszlop volt rosszkor, rossz helyen, valaki vagy valakik szerint. Bizonyára ezek a gonosz virágok most tanultak a leckéből, hiszen alaposan móresre tanították őket. Nagy valószínűséggel belekötöttek az ártatlan járókelőkbe, de ezúttal embereikre akadtak. Most jól megkapták ezek a lator virágok. Mondjuk már régen feltűnt nekünk is, hogy ezek a muskátlis oszlopoknak álcázott gonosztevők, csak úgy besunnyogtak a városba, mondhatni belopakodtak és próbálják virágosabbá, szebbé tenni Sopront. Micsoda alávaló tett! Még hogy virágos Sopron … most meglakoltak!

Itt kettő és a túloldalon kettő …
Közelebbről még rosszabb a helyzet …

Van az úgy, hogy túltengenek a hormonok vagy éppen sok a felesleges energia az emberekben, de hogy miért éppen a muskátlikon vezetik le? Érthetetlen. Sok remek konditerem, harcművészeti klub van már a városban, de ha esetleg nincs rá keret, akkor a nemrég átadott Street Workout pálya a KRESZ parkban ingyenesen bárki rendelkezésre áll. Ajánlott a felsorolt lehetőségeket igénybe venni, hiszen az még hasznos is lehet!
Ami biztos, hogy nem a legmegfelelőbb megoldás azt tönkretenni, ami másnak örömet okoz és szebbé teszi a várost! Arról nem is beszélve, hogy sok ember munkáját sikerült pár perc alatt semmibe venni.
Remélhetőleg megbánta az, aki tette, és talán elfogad egy régi mondást amolyan jó tanácsként: „Aki a virágot szereti, az rossz ember nem lehet!”

Így néznek ki, amikor még épek az oszlopok

 

 

leczovics