dr. Farkas Ciprián (FIDESZ): Nehogy már a csík húzza a repülőt..

Takács Ádám (MSZP) mai sajtótájékoztatóján elhangzott felvetésekre dr. Farkas Ciprián (FIDESZ) reagált. Így a heti “helyi csörte” ismét egalizálódott, már ami a mennyiséget illeti …

dr. Farkas Ciprián (FIDESZ): Nehogy már a csík húzza a repülőt..

Ha a közpénzekről van szó, az MSZP jobb, ha hallgat, mert tele van korrupciós ügyekkel. Azok, akik kormányzásuk alatt pofátlanul talicskázták ki a közpénzeket és osztották saját maguknak a megbízásokat, most ne akarjanak közpénzügyi szakértők lenni!

A mai napig nem tudjuk például, honnan került az egyébként soproni MSZP-s országgyűlési képviselő titkos számlájára több százmillió forint. Ezzel kapcsolatban például szívesen meghallgatnánk a soproni MSZP álláspontját is. A kérdések sorát persze folytathatnánk Zuschlaggal, Nokia dobozokkal és a gyurcsányi „apró trükkök százaival”.

A polgári kormány célja éppen a közpénzekkel való felelős gazdálkodás: szélesíti, átláthatóvá és betarthatóvá teszi az összeférhetetlenségi szabályokat. Nem szűkül, hanem bővül azoknak a közjogi tisztségviselőknek és velük élő rokonaiknak a köre, akik semmilyen módon nem indulhatnak közbeszerzéseken.

Az MSZP tehát hazudik, csúsztat, félreinformál. Nem először teszik ezt, bírósági papírjuk van arról, hogy hazudtak a soproniaknak. Nem egy alkalommal és véletlenül, hanem többször és szándékosan. Ezek után már azt is nehezen hiszi el az ember, amit kérdeznek.

Sopron, 2015.12.04.

cyberpress.hu