Dr. Bendes Zoltán: A Jobbik határozottan elutasítja az iraki missziót! Újabb gyertyagyújtás pénteken!

Orbán-Gyurcsány koalíció miatt mától számolni kell a terrorveszéllyel!

Az úgynevezett “Iszlám Állam” elleni katonai szerepvállalásról szóló kétharmados parlamenti szavazás rámutatott: az Orbán-Gyurcsány koalíció létezik: egyként szavazták meg az iraki magyar katonai missziót.

Nemzeti szuverenitásunkról sokat elárul, hogy a Washingtonból érkező felszólításra pár hét alatt katonákat küld a kormány az Iszlám Állam ellen. Az ISIS elleni misszió nem rendelkezik nemzetközi jogalappal, hiszen sem az ENSZ sem a NATO nem hatalmazott fel senkit hogy közbelépjen, így Magyarországnak sem lehet semmiféle kötelezettsége részt venni egy az országhatárainktól több ezer kilométerre zajló háborúban.

A legnagyobb kockázatot az jelenti, hogy a magyar hatóságok nincsenek és nem is lehetnek felkészülve a potenciális terrorveszélyre.

Az elmúlt években meghússzorozódott bevándorlás mértéke hazánkban, ugyanakkor a bevándorlók többségéről a magyar hatóságoknak az égvilágon semmilyen információja sincs, így a terrorveszély egy reális fenyegetést jelent, amivel immár Magyarországon is számolni kell!

A választópolgárok nem hatalmazták fel a kormányt semmiféle katonai szerepvállalásra. Vajon melyik kormánytag fogja vállalni a felelősséget azért, ha Magyarországon egy terrortámadás történik a közeljövőben, köszönhetően az ISIS elleni katonai akcióban való részvételünkért?

A Jobbik határozottan elutasítja az iraki missziót! Hetek óta tartó háború-ellenes gyertyagyújtásunkat tovább folytatjuk, pénteken 19 órakor a soproni Deák téri második világháborús emlékmű előtt. – fogalmazott Dr. Bendes Zoltán jobbikos önkormányzati képviselő.