Bérelj egy karibi szigetet Bécsben a Dunán és varázsold el kedvesed

Nem is olyan régen egy igazi, családi kikapcsolódást nyújtó meseparkot mutattunk be nektek szinte közvetlenül a határ mellett Ausztriában, egész pontosan Margitbányán (St. Margarethen), most azonban egy kicsit távolabbi, de szintén izgalmas, vagy mondjuk úgy, akár romantikus kikapcsolódást is nyújtó programot ajánlunk a figyelmetekbe.

Soprontól nincs is olyan messze Bécs, ahol akár egy karibi hangulatot idéző miniszigettel kalandozhatunk a Dunán. A Shinakl hajókölcsönző egy igazán egyedi ötlettel és lehetőséggel rukkolt elő azoknak, akik valami igazán különlegesre vágynak. Elektromos kishajóik, akár pálmákkal, napernyőkkel és napágyakkal is fel vannak szerelve igény szerint, amin egy nyolc fős baráti társaság is igazán jól érezheti magát. Aki azonban romantikára vágyik, annak természetesen van lehetősége egy összebújós hajót is kölcsönöznie, ahonnan együtt fürkészhetik akár a csillagos égboltot is.

Lehetőség van a hajókon reggelit, piknikezést vagy akár gyertyafényes vacsorát is igényelni, az elsődleges szempont az talán, hogy minden igényt kielégítsenek. Volt már itt jazz és klasszikus koncert is az öreg Duna hullámain, szóval szinte tényleg csak a képzelet szabhat határt az igényeknek. Ezen a részen, ami tulajdonképpen a Duna egyik holtága, a fürdőzés is engedélyezett, így hajókázás közben egy csobbanás is belefér, ha éppen arra lenne kedvünk. Fontos kiemelni, hogy a hajókra kerekesszékkel, babakocsival is fel lehet menni, sőt a négylábú házi kedvenc is részese lehet a kalandnak.

Az elektromos kishajók egy joystick segítségével irányíthatóak, amely kezelése gyorsan megtanulható és annak elsajátításában segítséget is nyújtanak a cég munkatársai. A kishajók vezetéséhez, irányításához nincs szükség hajóvezetői engedélyre sem, így bátran neki lehet vágni a karibi kalandnak.

 

Hajóbérlés:
Hétfőtől-vasárnapig 10:00 és 23:00 óra között
Schinakl Bootsvermietung
1022 Bécs, Laberlweg 19.

Bővebb információt és az árakat IDE KATTINTVA találjátok!

fotók: auzinger.at

leczovics