Átadták a GYSEV CARGO munkatársai által gyűjtött adományokat a gyermekotthon lakóinak

Átadták a GYSEV CARGO Zrt. munkatársai által gyűjtött adományokat a soproni Fogyatékos Gyermekek Otthona lakóinak. A vasútvállalat dolgozói december elejétől kezdték a jótékonysági akciót: elsősorban játékokat, könyveket, édességeket, gyűjtöttek össze az intézményben élő fiataloknak.

GYSEV CARGO_munkatársak_jótékonysági_akció_Fogyatékos_Gyermekotthon_kép3

A GYSEV CARGO Zrt. november végén jelentette be, hogy a cég idén év végén nem ad ajándékot üzleti partnereinek, az erre szánt egymillió forintos összeget a vállalat a gyermekotthont segítő Tómalom-Híd Alapítványnak utalta át.

Az átadáson a gyermekotthon lakói megható műsorral várták a cég képviselőit, a munkatársak pedig úgy döntöttek: folytatják az intézmény támogatását. Gyűjtést szerveztek a dolgozók részére, játékokat, könyveket, különböző édességeket és sós rágcsálnivalókat gyűjtöttek, hogy ezekkel az ajándékkal tegyék szebbé a Fogyatékos Gyermekek Otthona 170 lakójának karácsonyát.

GYSEV CARGO_munkatársak_jótékonysági_akció_Fogyatékos_Gyermekotthon_kép2

„Örülünk neki, hogy rengeteg munkatársunk csatlakozott az akcióhoz. Cégünk dolgozói így személyesen, magánemberként is segíthették a gyermekotthonban élőket” – mondta Skála János, a GYSEV CARGO Zrt. vezérigazgatója.

A jótékonysági akció mellett a vasútvállalat jóvoltából a Mikulás is ellátogatott a gyermekotthonba. Az intézményben élő fiatalok természetesen énekekkel és versekkel várták a Mikulást és Krampuszait, akik végigjárták a gyermekotthont és édességgel jutalmazták a verset mondó, vagy éneklő gyermekeket.

GYSEV CARGO_munkatársak_jótékonysági_akció_Fogyatékos_Gyermekotthon_kép1

 

A Fogyatékos Gyermekek Otthona intézményvezetője, Dr. Baikó Erzsébet ez alkalommal is megköszönte a GYSEV CARGO munkatársainak a jótékonysági akció, valamint a Mikulás-műsor megszervezését és lebonyolítását.

 

cyberpress.hu