A soproni csajokon nem fog ki egy edzéssorozat!

Nagy sikere volt a Sopronban negyedig alkalommal megrendezett ÉLJ TUDATOSAN! ÉLETMÓD EXPÓ! rendezvénynek. A Krasznai sportcsarnokba több százan látogattak ki és mozogtak egyszerre kitűnőbbnél-kitűnőbb edzőkkel, ahol bizony nem csak a hölgyek vették birtokba a parkettet, hanem szép számmal láttunk gyerekeket és urakat is aktívan mozogni.

A rendezvény célja nem az, hogy csak egy napra mozgassa meg városunk lakóit, hanem elsősorban az, hogy utat mutasson az egészséges életmód, a mindennapi mozgás fontosságára, hiszen nincs is fontosabb az egészségnél.

Reggel a FUSS SOPRON csapatának jóvoltából egy közös futásra invitálták a megjelenteket, majd fél 10-től indultak az igazán változatos edzések. Ignácz Zsanett, Csonka Anita, Kerata Dóra, Sifi és Kocsó Misi edzésprogramja után, jól jött egy kis pihenés, de a szünetben sem unatkoztak a jelenlévők. A Dirty Dance egyesület, a Soproni Tigrisek és az SC. Sopron fiataljai is bemutatkoztak és igazán látványos bemutatóval kápráztatták el a közönséget.

A szünet után Rubint Rékával lehetett közösen részt venni, egy igazán “dolgos” edzésen. Nagyon sokan voltak kíváncsiak a sztáredző programjára, aki az edzés után igazán közvetlenül bárkivel szívesen elbeszélgetett az egészséges életmódról. Készülhettek a közös fotók és persze az autogram igények is szép számmal teljesítve lettek.

Záróprogramként Tüske-Bozzai Krisztinával lehetett részt venni egy levezető Pilates edzésen, ami igazán jól jött mindenkinek.

A nap végén – záróprogramként- a résztvevők szavazatai alapján először adták át a legjobb környékbeli edzőnek járó díjat, amit a soproni Kerata Dóra vihetett haza.

 

cyberpress.hu