Minden, ami helyi hír...

Új lendületet vesz a KISALFÖLD lapcsalád is …

Lezárult a Lapcom Zrt. megvásárlása, jelentette be csütörtökön a médiavállalkozás új tulajdonosa, az AV Investments leányvállalata, az Avalue Befektetési Kft.

 

fotó forrás: kisalföld web

Az erről szóló közlemény szerint az eladó Radio Bridge Media Holdings Ltd. a Lapcom-részvények 100 százalékának eladására vonatkozó megállapodást szeptemberben írta alá az Avalue Bekfetetési Kft.-vel. A tranzakció zárásához minden szükséges, a jogszabályokban meghatározott hatósági jóváhagyás megtörtént – hangsúlyozza a közlemény.

A Lapcom két nyomdával rendelkezik, fizetős nyomtatott termékei – a Bors című országos napilap, a Délmagyarország című Csongrád megyei és a Kisalföld című Győr-Moson-Sopron megyei napilapok – naponta 140 ezer példányban kelnek el, ezek digitális híroldalai pedig együttesen naponta mintegy 170 ezer látogatót vonzanak.

Az Avalue célja a közlemény szerint, hogy tovább fejlessze a Lapcomhoz tartozó újságokat és online kiadványokat, a kibővült médiaportfólió az együttműködési lehetőségek kiaknázásával továbbra is értéket teremtsen helyi és országos olvasóinak.

 

forrás: MTI

cyberpress.hu

 

Hirdetés:

1 Visszajelzés - Hivatkozás

  1. A hét legvárhatóbb hírének színesítésére | Cyberpress