Best cloud hostingSwiss dedicated serverUk based vpsVirtual windows server hostingcyberpresshulemaradtál pedig nagysikerűgysev flirt motorvonataemeletesmostWindows vps hosting plans

    Sopron es ami mögötte van...

Tavaly Dallas vs. Sopron videó, idén pedig Jóbarátok főcímklón? Naná!

Tavaly még nem hagyományteremtő szándékkal készített a cyberpress.hu állandó videóspartnere az  LLZS&MICHI Production asztaltársaság filmcím klónvideót ( DALLAS VS. SOPRON ) azonban a visszajelzések alapján úgy tűnhetett a srácok számára, hogy igény van az ilyen kis színes videóanyagokra, hogy ne kelljen mindig városidegen youtube videókat nézegetnie a helyi lakosságnak. Szóval, akár mondhatni hogy az egy hagyományteremtő videó lett, hiszen ismét kinéztek maguknak a legények egy régi filmsorozatot, amit átültettek helyi vonatkozásúra és most jött el az ideje, hogy a nagyérdemű elé tárják. Hölgyeim és Uraim:

A

cyberpress.hu bemutatja az

LLZS & MICHI PRODUCTION 

videóját!

 

Jóbarátok – Sopron főcím

Ugye neked is megvan az amerikai sorozat, amiben hat fiatal szerepelt és tíz éven keresztül futott a tévében? Most nézd meg Sopronra szabva… No nem mindenki fiatal, azonban egy dologban biztosan elkötelezett mindegyikük, a városért dolgoznak!

 

Ha pedig lemaradtál a nagysikerű tavalyi DALLAS VS. SOPRON főcímről, akkor most itt az ismétlés :

 

 

SOPRON VS. DALLAS

A soproni Dallas avagy a dallasi Sopron. Elkészítettük a legendás tévésorozat ikonikus főcímének sopronosított verzióját. A nyitójelenetben feltűnik a leghűségesebb város madártávlatból, majd a szereposztásban sorra tűnnek fel azok, akik a városért dolgoznak. Dr. Fodor Tamás polgármester, Dr. Simon István alpogármester, Péli Nikoletta, Kalmár István, Gőbl Gábor és Vörös Viktor önkormányzati képviselők valamint Kuslics Balázs a polgármesteri kabinet stratégiai kommunikációs tanácsadója villan fel a maguk sorrendjében.

 

 

Persze, naná hogy mutatjuk összevetve az eredetivel is : 

SOPRON – DALLAS INTRO

Sopron és környéke hírportálja, ahol nyomon követheted az aktualitásokat és a város eseményeit. http://cyberpress.hu Sopron eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=SLhervyxoUw Dallas eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=ar4OGjGp3RU

 

 

cyberpress.hu

Hirdetés: