Valós tartalomra törekszünk...

Tavaly Dallas vs. Sopron videó, idén pedig Jóbarátok főcímklón? Naná!

Tavaly még nem hagyományteremtő szándékkal készített a cyberpress.hu állandó videóspartnere az  LLZS&MICHI Production asztaltársaság filmcím klónvideót ( DALLAS VS. SOPRON ) azonban a visszajelzések alapján úgy tűnhetett a srácok számára, hogy igény van az ilyen kis színes videóanyagokra, hogy ne kelljen mindig városidegen youtube videókat nézegetnie a helyi lakosságnak. Szóval, akár mondhatni hogy az egy hagyományteremtő videó lett, hiszen ismét kinéztek maguknak a legények egy régi filmsorozatot, amit átültettek helyi vonatkozásúra és most jött el az ideje, hogy a nagyérdemű elé tárják. Hölgyeim és Uraim:

A

cyberpress.hu bemutatja az

LLZS & MICHI PRODUCTION 

videóját!

 

Jóbarátok – Sopron főcím

Ugye neked is megvan az amerikai sorozat, amiben hat fiatal szerepelt és tíz éven keresztül futott a tévében? Most nézd meg Sopronra szabva… No nem mindenki fiatal, azonban egy dologban biztosan elkötelezett mindegyikük, a városért dolgoznak!

 

Ha pedig lemaradtál a nagysikerű tavalyi DALLAS VS. SOPRON főcímről, akkor most itt az ismétlés :

 

 

SOPRON VS. DALLAS

A soproni Dallas avagy a dallasi Sopron. Elkészítettük a legendás tévésorozat ikonikus főcímének sopronosított verzióját. A nyitójelenetben feltűnik a leghűségesebb város madártávlatból, majd a szereposztásban sorra tűnnek fel azok, akik a városért dolgoznak. Dr. Fodor Tamás polgármester, Dr. Simon István alpogármester, Péli Nikoletta, Kalmár István, Gőbl Gábor és Vörös Viktor önkormányzati képviselők valamint Kuslics Balázs a polgármesteri kabinet stratégiai kommunikációs tanácsadója villan fel a maguk sorrendjében.

 

 

Persze, naná hogy mutatjuk összevetve az eredetivel is : 

SOPRON – DALLAS INTRO

Sopron és környéke hírportálja, ahol nyomon követheted az aktualitásokat és a város eseményeit. http://cyberpress.hu Sopron eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=SLhervyxoUw Dallas eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=ar4OGjGp3RU

 

 

cyberpress.hu

Hirdetés: