Sopron város független médiaportálja

Star Wars klipet forgatott a soproni Blue Cafe Band a Kőfejtőben! VIDEÓ PREMIER!

Réges régen egy messzi-messzi…. azaz napjainkban egy közeli kőfejtőben készítette el legújabb videoklipjét a soproni Blue Cafe Band. A zenekar idén 10 éves, a Csillagok Háborúja filmsorozat pedig a 40 éve volt látható először a mozikban. Ez okból tiszteleg a csapat a kisfilmmel a galaxis nagyágyúi előtt.

A történet Darth Vader élete nagy munkájának, féltve őrzött kincsének a “Halálcsillagnak” kalandos útjáról szól.A kisfilm humorosságát a zenekart ismerve meg sem kérdőjelezhetjük, sajátos poénokkal tarkítva kapjuk vissza a galaktikus élményt a filmbéli karakterektől, melyet a zenekar tagjai és baráti alakítanak. Összességében mind zeneileg,mind a vizualitás tekintetében egy komoly-összetett csapatmunkáról van szó. A dalt először élőben a zenekar 10.születésnapi koncertjén hallhatja a nagyérdemű 2017. december 9.-én a Búgócsigában,a klip teljes díszleteivel felvértezve, a videó azonban már elérhető a youtubon illetve itt is:

Blue Cafe Band – Az utolsó előtti Jedik (Star Wars Cover)

Napjainkban, egy nem túl messzi galaxisban játszódik történetünk, ahol a zenekar kalandos úton még a Sötét Erőt is megszelídíti!

 

Bővebben: 
Esemény itt:
Videó Itt:
A zenekar fb oldala:

Hirdetés: