Minden, ami helyi hír...

Soproni sikerek a II. Tigrisek Karate Kupán!

A Shotokan Tigrisek Sportegyesület 2017. november 26-án rendezte meg 2. Tigrisek Karate Kupa versenyét a Vas- és Villamosipari Szakképző Iskola és Gimnázium tornatermében. A versenyre 10 egyesület versenyzői adták le nevezésüket. A soproni csapat mellett Kőszegről, Sárvárról, Keszthelyről, Dombóvárról, Budapestről, Szombathelyről, Tatáról, Zalaegerszegről és az ausztriai Oberpullendorfból indultak versenyzők a legkisebb 5 éves korosztálytól egészen a 40 év felettiekig.

Az utánpótlás versenyzők számára nem csak karate, hanem ügyességi és erőnléti versenyszámok is voltak. Itt az egészen kezdő karatésok is összemérhették erejüket. A soproni egyesület versenyzői az éremtáblázat 3. helyén végeztek 7 arany, 7 ezüst és 8 bronz érem megszerzésével. A legeredményesebb egyesület a kőszegi Budoka lett.

A száz induló közel 300 nevezése kemény munka elé állította a szervezőket, amelyben jelentős támogatást nyújtott a Shotokan Tigrisek Sportegyesületnek Sopron MJV Sportfelügyelete, amelyről minden bizonnyal kellemes emlékekkel távoztak a résztvevők.  Az érmek átadásában Barcza Attila, az önkormányzat sportbizottságának elnöke segédkezett.

 

forrás: Shotokan Tigrisek Sportegyesület

Hirdetés: