Sopron a szerelmünk...

SOPRON ZENÉL 2017 – Itt a részletes program!

Ezen a délutánon nem csak a harangok szólnak a belvárosban, hiszen bármerre is megy az ember szinte mindenütt találkozhat majd néhány muzsikussal, mert: SOPRON ZENÉL !!!

Színpadi programok

Tucatnyi helyi  és soproni kötődésű vidéki zenekar mutatkozik be a nagyközönségnek ezen a napon, Sopron  belvárosának legszebb helyszínein. Az est megkoronázásaképpen soproni fiatalok és Soproni Zenész Barátok, a legendás THE ROLLING STONES zenekar dalait mutatják be saját elképzelésük szerint, ahol várhatóan fergeteges hangulat lesz majd.

Amit a rendezvényről érdemes tudni, hogy több helyszínen és egy időben játszik majd 17 zenekar, azonban a színpadokat a Várkerületen, a Várrárokban illetve a Rondellánál lehet majd megtalálni. A koncertek kezdete 16:00 órakor lesz, ahova sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők és a fellépők. Az utcazenélésen részt vevő zenekarokat kuponokkal lehet támogatni, amelyeket a belváros különböző vendéglátó egységeiben való fogyasztásért cserébe lehet beszerezni. A legtöbb kupont összegyűjtő zenész illetve zenekar jutalma pedig fellépés Telekom Volt Fesztiválon!

A következő helyek lettek KUPON LELŐHELY-ek:
Graben étterem
TasteVino
Museum Cafe
Fogas Étterem
Arcus kávézó
Várker Café & Wine
Viktória Fagyizó
Hoffer Cukrászda
Café Zwinger
Kultúrpresszó
Tramini Borozó – Kávézó
El Gusto Cafe & Bistro
Az esemény oldala facebookon:
cyberpress.hu

Hirdetés: