101% Sopron

S.O.S! Veszélyben van a SOPRON felirat a Széchenyi téren!

Már hozzátartozik a városképhez és nem csak nekünk helyieknek, hanem a turistáknak is nagyon tetszik a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ előtt található SOPRON felirat, ami úgy a szívünkhöz nőt, hogy bevalljuk elérzékenyülten vettük tudomásul a helyszínen, hogy bajban van ez a látványosság. Konkrétan a második “o” betű alja van beszakadva, nagy valószínűséggel azért, mert a téli nedves időjárás próbára tette a farostlemezből készül burkolatot és amikor valaki ráállt egy fotó kedvéért és az beszakadt. Igaz, most hogy körbe érdeklődtünk ismerőseink körében, kiderült hogy állítólag már lassan 1 hónapos a történet, tehát csak mi vettük ilyen késve észre.

sop-4

fotó: enrtyphone by cyberpress.hu

Ha emlékeink nem csalnak, de miért is csalnának amikor itt a tavalyi bizonyíték, akkor 2015-ben nem maradt kint télre a felirat, így nem volt kitéve az időjárás viszontagságainak, azonban most bizonyára közkívánatra kint maradhatott, aminek sajnos megvan az ára, amortizálódik a látványosság!

Remélhetőleg az illetékesekhez is eljut a probléma és mielőtt nagyobb kárt szenved a turisztikailag is fontos célpont , sikerül valami megoldást találni arra, hogy megjavítsák és “télállóvá” tegyék városunk egyik újabb látnivalóját!

sop-6

fotó: enrtyphone by cyberpress.hu

sop-2

fotó: enrtyphone by cyberpress.hu

sop-5

fotó: enrtyphone by cyberpress.hu

 

cyberpress.hu

Hirdetés:

1 Visszajelzés - Hivatkozás

  1. Lopják a díszítő elemeket a SOPRON feliratról? (videó) | Cyberpress