101% Sopron

Póczik Roland (MSZP): Erkölcsi kötelességemnek érzem, hogy példát mutassak politikustársaimnak

Póczik Roland, az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje tartott sajtótájékoztatót csütörtökön délelőtt, amelynek napja egy kicsit meglepett minket, mert már a szokásos pénteki politikai sajtótájékoztatókra rendezkedtünk be így helyileg, azonban természetesen nem estünk kétségbe és megosztjuk olvasóinkkal az elhangzottak kivonatát. 

 

fotó: cyberpress.hu

 

 

Póczik Roland (MSZP): Erkölcsi kötelességemnek érzem, hogy példát mutassak politikustársaimnak

 

A helyi Fidesz és a Jobbik egymás torkának estek, elkezdték egymás sárba tiprását, többek között a közösségi médiában is üzengetnek.

Én, Póczik Roland, mint a baloldal jelöltje, ebben semmilyen formában nem kívánok részt venni, egyrészt engem nem így neveltek, másrészt nekem nem ez a stílusom, én a nyílt, őszinte beszédnek vagyok a híve!

A mocskolódást és a cinizmust meghagyom az előbb említett két párt képviselőinek.

Viszont ami problémát okoz ezzel kapcsolatban az az, hogy az ilyenfajta politikai mentalitással egymás ellen fordítanak tisztességes embereket is, és gúzsba kötik a lelküket. Az embereknek el kell mondani, hogy nem kell feszültségben élniük, az embereket fel kell szabadítani, hogy méltatlan csatározások helyett újra azzal foglalkozhassanak, ami a legfontosabb, a saját életükkel, családjukkal.

Csakhogy felszabadítók nem léteznek, én sem vagyok az, az emberek magukat teszik szabaddá! Ebben viszont partnerük tudok lenni.

Hiszen én, ahogy eddig is a valódi értékekkel kívánok foglalkozni, számomra pedig a valódi érték a soproni és a vidéki ember, mindegy, hogy a Jereván lakótelepen, a Várkerületen vagy éppen Lövőn lakik.

Erkölcsi kötelességemnek érzem, hogy példát mutassak politikustársaimnak, létezhet tisztességes küzdelem! Nekem könnyű dolgom van, hiszen engem csupán egyetlen szenvedély vezérel, a társadalmi igazságosság iránti szenvedély!

 

Sopron, 2017.11.09.

 

A FIDESZ SOPRONI SZERVEZETÉNEK REAKCIÓJA ITT OLVASHATÓ! 

 

Hirdetés:

1 Visszajelzés - Hivatkozás

  1. Péli Nikoletta ( FIDESZ): Póczik Roland nyílt beszédről szóló értekezése kevésbé tűnik őszintének | Cyberpress