Sopron és egy kis plusz...

Önzetlenségből és az adományozás öröméről tettek tanúbizonyságot a soproni lányok!

Négy kis hölgy az önzetlenségről és az adományozás öröméről tett tanúbizonyságot Sopronban, amikor is saját készítésű adventi koszorúval,  és a megtakarított zsebpénzükből vásárolt édességekkel kedveskedtek a Soproni Gyógyközpont gyermekosztályán fekvő kis betegeknek, akiknek a meglepetés ajándékokat vasárnap személyesen juttattak el az intézménybe. 

A lányok még az ajándékozás előtt a Soproni Gyógyközpont főbejáratánál.

A Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti iskola diákjai Borsodi Liza, Murai Réka, Soós Kíra és Tóth Fruzsina úgy gondolta, hogy az advent várás idején szeretnének azoknak a gyerekeknek egy kis ünnepi hangulatot varázsolni, akiknek  ezt az időszakot sajnos a kórházban kell tölteniük és talán ezzel a figyelmességgel sikerül egy  kis mosolyt csalniuk a kis betegek arcára. Az elképzelésüket a  tettek követték és az elmúlt napokban elkészítették az adventi koszorút, majd vásároltak a megtakarításaikból édességeket és egy kis szülői segítséggel felvették a kapcsolatot a gyermekosztállyal, ahol nagyon kedvesen és örömmel fogadták ezt a nemes gesztust a gyerekektől. A Soproni Gyógyközpont részéről külön jár a köszönet Gedéné Hadarits Ilona főnővérnek, aki örömmel fogadta a négy kislány ajándékát és aki segített abban, hogy a jótékonysági gyermekakció sikerrel záruljon, ezzel is támogatva a gyerekek közötti összetartozást és a nemes szándékot.

Gedéné Hadarits Ilona főnővér a lányokkal és az adventi koszorúval illetve az ajándék édességekkel.

.

Úgy gondoljuk, hogy a gyerekek példát mutattak az embertársaink iránti szeretetről, önzetlenségből és az adományozás öröméről, amivel követendő példát nyújtottak nekünk, felnőtteknek is! Köszönet jár ezért is nektek Liza, Réka, Kíra és Fruzsina, jó példát mutattatok a társadalomnak!

Csodaszép Adventi Koszorúval lepték meg a lányok a kis betegeket.

Hirdetés: