Sopron város független médiaportálja

Olvasónk szerint több konténer és aktívabb felügyelet is kellett volna a lakótelepre!

Ahogy arról beszámoltunk korábban (ITT) örömteli, hogy ismét megszervezik Sopronban a lomtalanítást, hiszen sokaknak bizony probléma valamelyik “Zöldszigetet” felkeresni és ott leadni a feleslegessé vált holmikat. Igazából az információink szerint eddig mindegyik városrészben a lehetőségekhez mérten – hiszen mégiscsak lomtalanításról van szó – szépen és rendezetten zajlott a lomis akció, azonban úgy tűnik a Jereván lakótelepen kicsit alábecsülték az igényeket, legalábbis olvasónk szerint:

 

Tisztelt cyberpress.hu szerkesztők!

Tényleg jó dolog és örültem amikor olvastam,hogy a városban lesz lomtalanítás,azonban nem gondoltam volna hogy ez azzal jár majd,hogy pár napig kuplerájban kell élnünk a Jereván lakótelep szívében.

Azt gondolom,hogy az első nap után látniuk kellett volna az illetékeseknek,hogy ez a kihelyezett konténer kevés,sokkal többre lenne igény és persze azt is hogy állandó hatósági felügyeletet igényelne a terület mert ami itt folyik az elkeserítő. Idegenek jönnek-mennek utánfutókkal és széttúrják még a konténer tartalmát is,egyszerűen vicc az egész.

Nem bántani akarom azokat akik ezt megszervezték,de hely- és igényismerettel és nagyobb körültekintéssel ez elkerülhető lett volna.

Küldök pár képet is,elnézést a minőségért de arra gondoltam hogy mondanivalómat igazolandóan ez is megfelel.

Köszönettel:

H. Szandra

 

Nos, valóban úgy tűnik – látva a képeket és persze az facebook-on felbukkanó fotókat is – hogy valóban sokkal nagyobb volt az igény itt is a lomtalanításra, mint arra számítani lehetett, azonban mi úgy tudjuk, hogy igyekeztek sűrűn konténert cserélni és a területet is reggelente munkagépek segítségével rendezetté varázsolni. Bízzunk abban, hogy tanulva az idei esetből, legközelebb már több konténer és aktívabb felügyeleti jelenlét is lesz a lakótelepen.

 

fotó: H. Szandra / olvasó

fotó: H. Szandra / olvasó

cyberpress.hu

Hirdetés: