101% Sopron

MKKP: Eljött a nap, amikor Sopronban is megfestették a repedező járdát!

Ha eddig irigykedtél a többi városra, hogy színes járdát kaptak az MKKP finanszírozásában, akkor tudnod kell, hogy az irigység már a múlté, hiszen a leghűségesebb városban is egy-két helyen megvalósult a projekt. A kétfarkúak helyi országgyűlési képviselőjelöltje a Tichy-Rács József MKKP – Sopron Csirkéje a közösségi oldalán számolt be az eseményről és egyben köszönetet is mondott mindazoknak, akik egy-egy ecsetvonással, vagy esetleg pár jó szóval segítették a párt soproni képviselőjének elképzelését. Arról nincs információnk, hogy a helyi közterületfelügyelet mit szólt a street-art jellegű alkotásokról, de nagy valószínűséggel amint felfedezik őket eltüntetik a “látványosságokat”!

kép forrása: Tichy-Rács József MKKP – Sopron Csirkéje facebook

A “négyszínfestést” így értékelte a soproni csirke:

A mai napon a Szent György utcában festettünk ameddig a kiérkező rendőrök fel nem szólítottak minket a tevékenység abbahagyására.
Ők sem élvezték jobban az eljárást mint mi, de igyekeztünk viccekkel szórakoztatni egymást ameddig a walkie-talkie másik oldalán fontos döntések születtek.
Lényeg a lényeg, a vasárnapi naptól egy félbehagyott négyszínfestés található meg az omladozó műemlék előtt hogy kiemelje annak szépségét.

 

kép forrása: Tichy-Rács József MKKP – Sopron Csirkéje facebook

kép forrása: Tichy-Rács József MKKP – Sopron Csirkéje facebook

Hirdetés:

1 Visszajelzés - Hivatkozás

  1. Éjjel fizetné a büntetést az Ikva áruház parkolójában Sopron Csirkéje | Cyberpress