Sopron és egy kis plusz...

Minden háztartásba eljut Sopron és környéke 2017-es programjainak kínálata!

A Sopron Régió Turisztikai Központ ebben az évben is elkészítette a hagyományoknak megfelelően Sopron és a környező települések eseményeinek várható éves összefoglalóját, programajánlóját, amely egy nagyon szép kiadványban jut el minden háztartásba.

IMG_8349 (Medium)

Sajtótájékoztatón mutatták be a kiadványt / fotó: Leczovics Zsolt

 

IMG_8350 (Medium)

Eseménynaptár 2017 / fotó: Leczovics Zsolt

 

A kiadványból is jól látszik, hogy milyen gazdag térségünk kulturális, zenei, gyerek- és sportprogramokban. – mondta el az eseménynaptár bemutatóján Erdősi-Héjj Boglárka ügyvezető, aki hozzátette: Fontos azt is tudni, hogy ez egy válogatás a programkínálatból, amelyben azok az események kerültek elsősorban kiemelésre, melyek visszatérő, hagyományos, nagy múlttal rendelkező illetve turisztikai szempontból népszerű programok. Természetesen ezeken kívül még sok olyan esemény kerül megrendezésre, amely tovább színesíti Sopron és a környék kulturális palettáját, amelyeket a Sopron Régió Turisztikai Központ honlapján lehet követni, ahogyan az esetleges programváltozásokat is, de bővebb információkért bármelyik információs irodájukban is a kollégáikhoz lehet fordulni tájékoztatásért.

 

 

IMG_8335 (Medium)

A kiadványból is jól látszik, hogy milyen gazdag térségünk kulturális, zenei, gyerek- és sportprogramokban. / fotó: Leczovics Zsolt

 

Erdősi-Héjj Boglárka elmondta, hogy kiemelt szerepet tölt be az, hogy a turistákat informálják Sopron és környéke programjairól, ezért ezeket népszerűsítve, az eseménynaptárt különböző kiállításokra is elviszik valamint egyéb településekre is eljuttatják. Az idei esztendőben nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy a helyiek is időben kapjanak tájékoztatást a várható programokról, ezért minden soproni postaládába is eljuttatják a kiadványt.

 

IMG_8343 (Medium)

Az utolsó oldalakon magunk is jelölhetjük a választott programok dátumait / fotó: Leczovics Zsolt

Az eseménynaptár egyébként havi bontásban remek képekkel van illusztrálva, de talán igazán különlegessé az utolsó oldalak teszik, amely egy kihajthatós naptár, melyen mindenki, akár előre bejelölheti magának a számára fontos esemény dátumokat.

IMG_8355 (Medium)

Tourinform irodában is szívesen segítenek a programok kiválasztásban / fotó: Leczovics Zsolt

 

cyberpress.hu

Hirdetés: