Minden, ami helyi hír...

Megnyílt az Auchan Sopron Superstore (képek)

Újabb üzlettel bővült Sopron kínálata, hiszen szerda délelőtt megnyitotta kapuját a Sopron Plázában az Auchan Magyarország legújabb – az országban a második ilyen jellegű – superstore üzlete, ami több mint 3000 négyzetméteren, a hét minden napján várja a vásárlókat. A gazdag élelmiszer választék mellett szezonális és nem élelmiszer típusú termékek is helyet kaptak a polcokon, így a havi- és a napi bevásárlást egyaránt könnyen, egy helyen intézhetik majd a családok. A Sopronban száz főt foglalkoztató üzletben a nyitás napján virágokkal és tortával is várták az érkezőket, akik gyorsan “birtokba” is vették az eladóteret, ahol meglepetésként rengeteg akcióval is kedveskedett az üzletlánc, ami persze a későbbiekben is mindig tartogat majd meglepetést. 

fotó: Leczovics Zsolt

A piaci hangulatot idéző és jól áttekinthető üzlettérben snackpult is helyet kapott, amely helyben fogyasztásra és elvitelre kínál többek között szendvicseket, grill ételeket és kávét. Aki otthona kényelméből vásárolna, házhozszállítást kérhet az áruházlánc teljes online választékából. Az így rendelt termékek igény esetén hamarosan az áruházban is átvehetők lesznek.

„Nagy örömmel vezetjük be vidéki áruházaink közül elsőként Sopronban a kifejezetten széles áruválasztékot kínáló, új superstore üzletkoncepciót, amely vásárlóink még magasabb színvonalú kiszolgálását segíti a modern kereskedelmi eszközök és az online kereskedelem segítségével”– mondta el a megnyitó ünnepségen Fabi Attila, a soproni áruház vezetője.

Sopron egy dinamikusan fejlődő, történelmi értékeire büszke város, amely a kormányzati forrásoknak köszönhetően jelentős beruházásokat indított el. Ez a fejlődés hatással van a szolgáltatói szektorra is, melynek segítésével célunk, hogy minél több lehetőséget biztosítsunk az itt élők számára. Az Auchan soproni nyitását üdvözöljük, és különösen fontosnak tartjuk a cég azon törekvését, hogy minél jobban bevonja a Sopronban és környékén működő vállalkozókat, termelőket a beszállítói hálózatába” – tette hozzá Dr. Farkas Ciprián, Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának fejlesztési tanácsnoka.

„Már több hazai városban dolgozunk együtt eredményesen, ennek is köszönhető, hogy Sopronban is az Indotek Group portfóliójába tartozó ingatlanban nyitja első áruházát az Auchan” – mondta Jellinek Dániel, a Sopron Plazát tulajdonló Indotek Group vezérigazgatója és többségi tulajdonosa. „A létesítmény vonzóbbá tételét szolgálja a bevásárlóközpont idén elindított rekonstrukciója is. A beruházás részeként már megkezdtük az épület felújítását a külső, homlokzati részeken, januártól pedig a belső terek megújításával folytatjuk a munkát. Emellett az elmúlt hónapokban több új bérlői megállapodást sikerült megkötnünk. Bízunk abban, hogy a beruházásnak köszönhetően a Sopron Plaza újra a soproniak kedvelt bevásárlóhelyévé válik.”

Az Auchan jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, 3 szupermarketet és 2 superstore formátumú üzletet, valamint online áruházat működtet Magyarországon.

A soproni superstore széles választékkal és minőségi termékekkel várja a vásárlókat hétfőtől szombatig 7:00 – 21:00 óráig, vasárnapokon 8:00 – 20:00 óráig a Sopron Plázában, a Lackner Kristóf utca 35. címen.

 

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

 

 

(x)

Hirdetés: