Sopron a szerelmünk...

Könyvbemutató: Geert Wilders Sopronban!

Sopronban vasárnap kerül bemutatásra a  Patmos Records Kiadó gondozásában megjelent Geert Wilders: Halállistán című könyve, amelyben a szerző olyan tényeket és gondolatokat fogalmaz meg az iszlámmal kapcsolatban, amelyek minden bizonnyal sokakat foglalkoztatnak városunkban is.

.

A szerző a soproni könyvbemutatón egy 30-40 perces előadás kíséretében nyújt a könyvben leírtak mellé egyéb háttérinformációkat is és megosztja saját gondolatait, tapasztalatait is, amelyek rámutatnak arra, hogy Magyarországnak mindig is milyen fontos szerepe volt és van manapság is abban, hogy Európa megőrizhesse békéjét, nyugalmát és szabadságát. A könyvbemutató végén lehetőség nyílik a résztvevők számára kérdéseket is feltenni a szerzőnek, aki a program zárásaként igény szerint dedikálja is a kötetet.

A könyvben egyébként elsősorban a holland bevándorlásellenesség, a jobboldali radikalizmus egyik első széles körben ismert alakjáról, a 2004-ben meggyilkolt Theo van Goghról és a személyét érintő halálos fenyegetésekről ír, de olyan ritkán hallott narratívával is találkozhatunk a kötetben, mint hogy hogyan nyomják el a szélsőséges iszlamisták mérsékelt hittársaikat a Nyugaton.

Egy szakíró úgy jellemezte Geert Wilders: Halállistán című könyvét,  hogy Donald Trump amerikai elnök egykori nemzetbiztonsági tanácsadójának Gorka Sebestyénnek a nagysikerű könyve, A dzsihád legyőzése után ez az egyik legfontosabb írás ebben a témában, amely sok ponton hasonlít Gorka írására, hiszen itt is úgy jellemzik az iszlámot, mint egy politikai ideológiát, amely nem az átlag, „moderált” muszlim emberről szól, hanem valami olyasmiről, mint a kommunizmus, vagy a fasizmus, annak ellenére, hogy vallásnak hirdeti magát. Wilders is azon a véleményen van, hogy az Iszlám egy olyan rendszer, amely nem tűri meg azt, hogy valaki máshogy gondolkozzon és éljen.

A politikus a kötet hátlapján arról ír, Magyarország a második otthona, és hogy az iszlámkritikája miatt nemcsak ő, hanem felesége, Krisztina is veszélyben érezheti magát. „Magyarország nélkül a Nyugat már rég elbukott és megsemmisült volna. Valójában Magyarország, az egyik legrégebbi nemzet, a 14. század közepétől kezdve Európa fő védőbástyája volt az iszlámmal szemben” – áll a borítón.

 

Geert Wilders – Halállistán – MEGJELENT!

Megjelent Geert Wilders Halálistán című könyve a Patmos Records gondozásában! A világhírű könyvből megtudhatjuk, hogy a totalitárius iszlám rendszer Mohamed parancsait követve miként törekszik a világ feletti uralom megszerzésére, bírálóit pedig halállal fenyegeti! Wilders a Magyar kiadáshoz írt előszavában hazánkat Európa fő védőbástyájának nevezi az iszlámmal szemben.

 

 

A soproni rendezvény meghívóját is mutatjuk, akit érdekel a téma, azt sok szeretettel várják a könyvbemutatóra: 

 

Hirdetés: