Valós tartalomra törekszünk...

Jótékonysággal kerül új defibrillátor a Misszió Mentőszolgálat soproni rohamkocsijába

Máté Ádám könnyűsúlyú magyar bajnok átadta a Szent Kamill Közhasznú Mentőalapítvány képviselőinek a DRK jótékonysági küzdősport gála támogatói jegyekből befolyt összegét, 139 ezer forintot, ami segítségével a Misszió Mentőszolgálat soproni rohamkocsijába kerül egy új defibrillátor készülék.

 

A Misszió Mentőszolgálat soproni rohamkocsijába kerülő defibrillátor egy kis tömegű, ütés-, víz- és porálló életmentő készülék, melyet katonai szabványok alapján fejlesztettek ki. Segítségével a legeltérőbb típusú kardiológiai kórképek ismerhetőek fel, de a készülék nem csak defibrillátor, hanem egy multifunkciós készülék olyan kiegészítő modulokkal, mint az EKG, a külső pacemaker, a pulsoximeter, vagy a vérnyomásmérő. A modern kor elvárásainak megfelelően a készülék wifi és bluetooth technológiával van ellátva, így pillanatok alatt tud csatlakozni mobil eszközökre, vagy kórházi rendszerekre is.

A gálán Ádám két év után megvédte bajnoki címét Glück Norbert ellen.

 

 

 

cyberpress.hu

Hirdetés:

Cikkmix

Akkor beszéljünk a táblákról …

A napokban  több fórumon is nagy visszhangot  keltett az, hogy térségünkben a “kis-határátlépőknél” korlátozó táblák kerültek ki, melyek az ...