Sopron a szerelmünk...

Ilyenek az új fedett uszoda tervei! / Képek

Kedden a fedett uszoda fejlesztésének terveit ismertették a tervezők a Városfejlesztési Tanáccsal a soproni városházán. A kormány március 25-én kötötte meg Sopronnal a Modern Városok Programot, amely több fejlesztés mellett a Lövérek Programot is magában foglalja.

Dr. Fodor Tamás polgármester kiemelte, hogy a Modern Városok Program részeként valósulna meg a minden igényt kielégítő, modern fedett uszoda, amely felszereltségével, szolgáltatásainak színvonalával a város turisztikai vonzerejét, a térség idegenforgalmat erősítő adottságait erősítené.

fotó: sopron.hu

A Városfejlesztési Tanács jelenlévő résztvevői elmondták véleményüket , javaslataikat. Összességében elégedettségüket fejezték ki az ismertetett tervvel kapcsolatban.

forrás: Sopron Önkormányzata

A résztvevők egyetértettek abban, hogy további szakmai egyeztetésekre és véleménycserékre mindenképpen szükség van, még azt megelőzően, hogy majd a lakossági fórumon mindenkinek lehetősége legyen részleteiben megismerni és véleményt formálni a tervezett fejlesztésről.Ugyanakkor lényegi elemeiben a tervek kiválóan megfelelnek azoknak a jövőbeli elképzeléseknek, amelyek a modern város programjába építhetőek.

forrás: Sopron Önkormányzata

forrás: Sopron Önkormányzata

A Lövérek program magában foglalja a Lövér fedett uszoda korszerűsítését, szállodaprogram kialakítását és a konferenciaturizmus további erősítését, továbbá a parkerdő és klimatikus gyógyhely további fejlesztését és a szabadidősport-komplexum kialakítását is.

forrás: Sopron Önkormányzata

 

forrás: sopron.hu

 

leczovics

Hirdetés: