Sopron város független médiaportálja

Hiszünk abban, hogy Sopron és környéke összefog és segít Kispetinek!

A Sopron és környékén élő emberek már többször bizonyították, hogy régiónk lakosainak ereje, összefogása képes nagy dolgokra. Emberségből, jóindulatból már többször jelesre vizsgáztak és az ember ilyen esetekben mindig büszke arra, hogy ilyen remek közösségben él, olyan emberek között akik a bajban kisegítik egymást. Elég ha csak az Ételdobozokra vagy a Zsaruellátóra gondolunk, de Csongor települést is szép számmal segítette mindenki a lehetőségeihez képest. A régió lakosai mindig bizonyítottak, talán most sem lesz másképpen.

Kispeti

Találtunk egy felhívást illetve inkább egy kérést a facebookon, amit úgy gondoltunk meg kell osztanunk olvasóinkkal, hiszen egy kisemberről van szó, aki itt él közöttünk. Kispeti, akit környezetében mindenki csak így hív, egy mosolygós kisfiú, bár egyéves kora ellenére már sok mindennel meg kellett birkóznia. A fertőszentmiklósi lurkó több születési rendellenességgel jött a világra és most is egy komoly műtét előtt áll, ami azonban csak akkor valósulhat meg, ha sikerül elég támogatás összegyűjteni neki.

Egy gerincműtét előtt áll az egyéves kisfiú, akinél a beavatkozást Svájcban tudnák csak elvégezni, ez pedig létszükséglet lenne számára, hiszen nagy mértékben segítene az életminőségén. Sajnos ennek költségei igen magasak és Kispeti csak arra számíthat, ha mi emberek összefogunk és közösen, adományok formájában segítjük ennek megvalósítását. A legkisebb adomány is egy lépés lehet számára a siker és a műtét felé, így mi arra kérjük olvasóinkat, hogy ha tehetik, az alábbi alábbi névre és számlaszámra küldjék el segítségüket:

VÁMOSI PÉTER JÓZSEF
11773377-01377767

Megjegyzésbe kérlek tüntesd fel: ADOMÁNY

Kapcsolattartó elérhetősége IDE KATTINTVA elérhető!

Mi hiszünk abban, hogy közösen sikerülni fog! Mindenkinek köszönjük a segítséget Kispeti nevében!

leczovics

Hirdetés: