Soproni hírek civilektől...

Halálos kimenetelű baleset történt a soproni határátlépési pont előtt

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. június 11-én 3 óra 10 perc körüli időben a 84-es számú főút 126-os kilométerszelvénynél, a soproni határátlépési pont előtt.

fotó: police.hu

Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy személygépkocsi borult fel az úttesten. A közlekedési baleset során a személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. A személygépkocsiban más nem utazott.
A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a közlekedési balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben.

A rendőrök az Ausztria irányába közlekedőket Sopron belterületén – a helyszínelés időszakára – elterelté Kópháza felé. Az Ausztria felől közlekedők másik határátlépési ponton tudtak Magyarország területére belépni, az osztrák hatóságok tájékoztatása megtörtént.

fotó: police.hu

A helyszíni szemle adatai alapján egy magyar honosságú személygépkocsi közlekedett a 84-es számú főúton Ausztria irányából Sopron felé, amikor a 126-os kilométerszelvénynél eddig tisztázatlan körülmények között áthaladt az úttest menetirány szerinti bal oldalára és a jármű a tetejére borult. A közlekedési baleset következtében a járművezető – egy 38 éves soproni férfi – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
Az érintett útszakaszon mindkét irányban zavartalanul haladhat a forgalom.

 

 

forrás: police.hu

cyberpress.hu

Hirdetés: