Valós tartalomra törekszünk...

Gazdátlanul, lepattant állapotban vannak a kerékpárospihenők

Jó ötlet és praktikus megoldás volt amikor a városban és környékén anno kiépítették ezeket a kerékpárospihenőket, azonban úgy tűnik mára teljesen leamortizálódtak és gazdátlanul sorsukra hagyva várják a totális pusztulás pillanatát és nem mellesleg erősen rontják a városképet is. A látvánnyal több helyen lehet szembesülni Sopron környékén, azonban bejegyzésünk apropóját ezúttal olvasónk R. Zsolt adta, aki konkrétan ugyan az Ágfalva felé vezető pihenőre hívta fel a figyelmünket, de sajnos gondolatai igazak lassan az összes többire is.

… Az Ágfalvi úti vasúti hídnál található biciklis út mellett található biciklis pihenő katasztrofális állapotban van. Szégyen ahogy kinéz … Az itt bicikliző osztrák turisták ezt látják először Sopronból. Ha nincs rá pénz, akkor célszerű lenne elbontani.

… A biciklis út mellett Ágfalva irányában nagyon sok az illegálisan lerakott szemét is sajnos ….

Felkeltette a konkrét példa a mi érdeklődésünket is és kiment kollégánk szemrevételezni a dolgot és persze, azért, hogy pár fotóval meg is tudjuk erősíteni olvasónk észrevételét, ami teljesen megfelel a valóságnak. A kérdés csak az, hogy mi lehetne a megoldás az ügyben, valóban az elbontás lenne a megoldás?

.

 

 

cyberpress.hu

Hirdetés: